В програмата

Зуека и Рачков на лов за звезди в „Като две капки вода“

0/5

Зуека и Рачков на лов за звезди  в „Като две капки вода“

Тази вечер 3 март 2015 точно в 20:00ч. Зуека и Рачков ще се впуснат в истинско приключение, за да открият новите участниците в „Като две капки вода“ и да разберат кои ще са първите им превъплъщения. Изненадани по време на работен ден, тренировка или друго занимание, звездите ще се срещнат директно с бутона на късмета, за да разберат какво ще е първото им предизвикателство.

По време на своята обиколка Зуека ще се окаже продуциран от изпълнител в шоуто, което ще постави начало на музикална кариера за водещия. В търсене на две от дамите на Рачков ще се наложи да се вози в ремарке и дори да преодолее страха от заобикалящи го виещи вълци. След като открият АЗИС, Джуджи, Жана Бергендорф, Ненчо Балабанов, Филип Аврамов и Криско, водещите ще представят и последните две дами от впечатляващия каст.

Изненада за редиците на журито ще поднесе третият сезон на „Като две капки вода“.

Маги Халваджян, Хилда Казасян

Задължителната за шоуто гостуваща звезда ще бъде и четвъртият елемент от журито в състав - Маги Халваджян, Хилда Казасян и Фънки. В третото издание популярните гостуващи лица не само ще впечатляват с оригинални превъплъщения, но и ще имат своята вечер на съдийски решения, развихряйки се с похвали и упреци към участниците.

“През изминалите 2 години на сцената се появяваха толкова талантливи хора и доказани професионалисти, че си казахме: „Защо да не чуем и тяхното мнение, след като вече са тук?“, коментират продуцентите на предаването.

Какви превъплъщения ще получат участниците? Кои са най-мечтаните образи и какви са най-нестандартните преобразявания според тях? – ще разберете тази вечер, по време на старта на „Като две капки вода“ по НОВА. 
  
Гледайте старта на „Като две капки вода“ тази вечер от 20:00ч. по НОВА

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg