Актуално В програмата

Зрителите на „Гласът на България“ избраха полуфиналистите в Сезон 2019

Добави коментар

Вениамин, Симона, Тодор и Ивана отпаднаха след първия голям концерт в шоуто

Изключителни изпълнения, неочаквани обрати и трудни сбогувания превърнаха четвъртфиналния концерт на живо в „Гласът на България“ в истински музикален празник. Зрителите подкрепиха своите фаворити с есемес гласуване и така определиха съдбата на 12-те финалисти. Вотът на феновете доближи 8-те най-добри до мечтата им за титлата „глас на България“ и голямата награда от 50 000.


В края на двучасовото шоу по bTV зрителите избраха  към полуфиналите на шоуто другата неделя да продължат Галина Класимирова и Атанас Кателиев от отбора на Графа, Николай Воденичаров-  Никеца и Ива Георгиева от отбора на Иван Лечев, Христиан Ненов и Надежда Александрова от отбора на Михаела Филева, Мария Величкова и Тино Хаджиев от отбора на Камелия.


Любимецът на тийнейджърките Вениамин Димитров напусна „Гласът на България“ след като събра най-малко подкрепа в отбора на Михаела Филева. Вотът отреди най-гледаното музикално състезание да напусне и Ивана Муцкова – мултинационалното момиче с швейцарски паспорт и постоянен адрес в Пловдив. Ивана заложи на песента на Лейди Гага - „Always Remember Us This Way“, а Иван Лечев се поклони на изпълнението ѝ с репликата: „Ти влезе в душата ми!“.

 

Добави описание


Таксиметровият шофьор Тодор Симеонов излезе от зоната си на комфорт и изненада треньори и публика със нежно изпълнение на класиката „Светът е за двама“, както и с новината, че по време на предаването се е оженил, но не успя да мотивира достатъчно зрители да го подкрепят. Той напусна сцената, като получи от своя треньор Камелия обещанието да направят дует.


Иван Лечев се раздели със Симона Симеонова от Плевен, която изправи на крака залата с енергичен кавър на „Моето радио“ на Маги Джанаварова и 100 Кила.

 

Добави описание


Запомнящ се старт на първия голям концерт в „Гласът на България“ даде Ива Георгиева, която вдигна на крака публиката и треньорите с блестящо изпълнение на „Tears“.


Зрителите подкрепиха смелия ход на момчето с впечатляващо нисък глас и афинитет към алтернативния рок – Кирил Хаджиев-Тино да изпълни в джаз аранжимент поп-фолк класиката „Луда по тебе“ на Камелия.


Първият четвъртфинален концерт в Сезон 2019 бе открит с общо изпълнение на всички 12 финалисти на хита „Мания“. В бекстейджа на шоуто третият водещ и V-Reporter Елина Марковска коментираше изпълненията на сцената заедно с някои от най-интересните участници от миналия сезон на „Гласът на България“ и победителя Ния Петрова.

 

Добави описание


В събота вечер съдбата на 12-те финалисти зависеше изцяло от зрителите, които след всяко изпълнение подкрепяха своя фаворит с есемеси. Активното гласуване доближи най-добрите до мечтата им за музикална кариера в България и допринасе за възраждането на едно от емблематичните културни средища в София – Националния студентски дом. bTV Media Group ще дари приходите си от есемес гласуването по време на трите концерта на живо в подкрепа на кампанията за възстановяването на опожарените сцени на „Националния студентски дом” и възобновяването на творческата дейност там. В рамките на инициативата в полза на една от най-знаковите сгради за младите хора в България са заснети и специални видеоклипове със съдействието на радио N-JOY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът за Европа

Зрителите избират „Гласът на България“ по време на живите концерти на шоуто

Bulgaria ON AIR следи „Гласът за Европа“ на 26 май