Актуално В програмата

„Зрителят повелява завинаги“ с „Великият понеделник“ от 29 юни

Добави коментар

Безкрайни позитивни емоции и вълнуващи заглавия предстоят за осма поредна година с емблематичната за KINO NOVA кампания „Великият понеделник“ от 29 юни

 Безкрайни позитивни емоции и вълнуващи заглавия предстоят за осма поредна година с емблематичната за KINO NOVA кампания „Великият понеделник“ от 29 юни, а резултатът от първия филмов сблъсък ще стане ясен на 6 юли, понеделник, точно в 21:00 ч.


Тази година битката става още по-лична и за първи път за любовта на публиката ще се борят два филма. Така шансът за всеки зрител да види любимото си заглавие става по-голям, а надпреварата между лентите ще покаже всичките им качества, които са ги направили фаворити на заклетите киномани. Изцяло посветен на волята на зрителя, „Великият понеделник“ ще предложи истински приключения и непредвидимо лято за най-запалените фенове на киното.


Четири вълнуващи премиери ще се състезават за вниманието на киноманите, две от които още в първата седмица на кампанията. В нея носителят на два „Оскара“ - „Спотлайт“ за една от най-големите афери в наше време ще се изправи срещу наситената с много емоции военна драма – „Битката за Мидуей“.


Приятните изненади не свършват тук и по традиция гласувалите зрители ще участват в надпревара за специални награди. Всяка седмица двама участници ще получават брандирани тениски, а в края на кампанията двама късметлии ще се сдобият с една от големите награди – проектор, с който киното ще бъде на една ръка разстояние във всеки един момент.


Феновете на киното ще могат да изберат своя фаворит на сайта на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg както и на Facebook страницата на KINO NOVA от 29 юни.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър