Актуално В програмата

Зрелищна Битка „Огън, вода, въздух” в Къртицата 2

Добави коментар

Гергана – засрамена и заподозряна от зрителите

Тази вечер, наживо от Арената в Къртицата 2 предстои грандиозен сблъсък, в който супергероите трябва да овладеят и подчинят природните стихии. Битката „Огън, вода, въздух” ще провери смелостта им с водни препятствия, огнени тунели и въздушни височини. Снощното Предверие с 5000 пиявици беше абсолютно успешно за Групата, която днес ще се ползва с предимство в Битката от Арената.

В петък вечер, 23-годишната кандидат-юристка Гергана излезе начело в зрителския вот за Къртица, който днес ще я изправи във финален тест-дуел с номинирания от Групата участник. Кой ще стане жертва на Заселниците и с какви мотиви ще бъде номиниран – развръзката е тази вечер, от 19.30 ч. по TV7.

Зрелищна Битка „Огън, вода, въздух” в Къртицата 2

В търсене на Къртица в Базата, Александър Сано, Евгени Иванов и Бориса ще се групират, за да разсъждават за скритите козове на Марина и Гергана и евентуалната им необичайна стратегия.

Силните мъже в играта - Борислав и Емил Каменов, ще разсъждават по въпроса за провинциалните свалки, които очевидно не им носят успех в столицата. Какво мислят най-надутите софиянки – Бориса и Гергана по тази изтънчена тема, предстои да видите тази вечер.

Утре, неделя от 14 ч., феновете на Къртицата 2 ще имат възможност да присъстват на традиционния седмичен лов за храна, който ще се проведе ексклузивно на територията на Inter Expo Center. 6-ма супергерои ще напуснат Базата, за да отстрелват бъдещия си порцион на място, в тон с провеждащото се изложение „Лов,  риболов и спорт”.

Зрелищна Битка „Огън, вода, въздух” в Къртицата 2Зрелищна Битка „Огън, вода, въздух” в Къртицата 2

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2