Актуално В програмата

Зрелищен спектакъл на финала на VIP Brother 2017 тази вечер

Добави коментар

Зрителите избират „Любимата звезда на България“

Тази вечер от 20:00 часа по NOVA е големият финал на VIP Brother 2017! Точно 60 дни след прекрачването на прага на най-известната Къща, един от Съквартирантите ще напусне последен, окичвайки се с приза „Любима звезда на България“. Преди това да се случи, Криско, Нели Рангелова, Фики, Галин и Милица Гладнишка ще се присъединят към финалистите за пет ексклузивни и незабравими дуета.

 

Добави описание

 

VIP Brother 2017 определено ще остане в историята на предаването като един изключителен сезон. Сезон, изпълнен с изненади, неочаквани обрати, тежки скандали, истински приятелства, разтърсващи катарзиси и много любов. Преди точно два месеца 18 звезди се впуснаха в предизвикателството, наречено VIP Brother, а днес те са само 5. Тото, Марги, Алекс, Джулиана и Мегз преминаха през тежки изпитания, научиха много за себе си, изпитаха силата на характера си, забавляваха се и се обичаха, а днес един от тях ще спечели най-ценната награда – любовта на публиката.

 

Добави описание

 

Преди най-важният момент да настъпи обаче, петимата финалисти ще сътворят истински спектакъл за зрителите на NOVA. Всеки един от тях ще влезе в дует с обичан български изпълнител и ще изпее на живо негова емблематична песен, а градусите на доброто настроение ще се вдигнат както в студиото, така и пред малкия екран.

 

Добави описание

 

За да подкрепи Тото, заедно с него на сцената ще излезе Галин, а двамата ще изпеят тоталния хит #MeGusta. Миглена ще застане рамо до рамо с поп-фолк идола Фики Стораро за един изключителен дует на песента „Кой“. Заедно с Марги, нейния вечен хит „Оставаме“ ще пее усмихнатата актриса Милица Гладнишка, а Александра ще излезе на сцената в дует с неповторимата Нели Рангелова за емблематичния „Мой стих“. Джулиана ще бъде предизвикана от Криско и двамата ще избухнат на сцената с „Базука“. Как ще се справят звездите с тази забавна, но и трудна задача, ще разберем тази вечер на големия финал на VIP Brother 2017.

 

Добави описание

 

След като и победителят в любовния сезон на шоуто напусне Къщата, тя ще остане тиха и празна, но само за два дни, защото още в понеделник в 20:00 часа най-желаните звезди ще я напълнят отново за Big Brother: Most Wanted.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза