В програмата

Златка Райкова каза „Да“ на предложение за брак в „Като две капки вода“

0/5

Златка Райкова каза „Да“ на предложение за брак в „Като две капки вода“

Една от най-големите изненади в историята на „Като две капки вода“ - предложение за брак, беше акцентът на изминалата вечер в шоуто. След автентично преобразяване в Мадона, Златка Райкова получи и предложение за брак от своята половинка – MMA боецът Георги Валентинов. Чаровната блондинка се развълнува не само от предложението, но и от присъствието на най-близките й приятели в публиката и появата на баща й, специално пристигнал за повода.

 

Добави описание

 

След многото успешни преобразявания победител за вечерта беше Константин с образа на Василис Карас. „Софи се справи безупречно и много прилича на мен“, заяви Марги Хранова за представянето на Софи Маринова като самата нея. Боби Захариев получи одобрението на колеги и жури с преобразяването в Джеймс Браун, което му донесе и второ място в класацията за вечерта. 

 

Следващата седмица Иван Юруков ще се превърне в краля на мрака – Мерилин Менсън. Софи Маринова отново ще се изправи пред текстовете на английски език заради Шер, а Славин ще излезе напълно от зоната на комфорта с AZIS. Гери-Никол ще се впусне в огнени ритми с образа на Шакира, а Златка Райкова ще покаже какво е български рап като Ицо Хазарта. Марги Хранова ще опита и най-сложните нива на ориенталското звучене с образа на Софи Маринова, а Константин ще се превърне в тийн идола за цяло поколение – Бритни Спиърс.

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg