Здравей, България

"Здравей, България" - на твоя страна, с нова рубрика от понеделник

0/5

"Здравей, България" - на твоя страна, с нова рубрика от понеделник

„Здравей, България” стартира най-новата си рубрика „На твоя страна“ този понеделник, 6 февруари. Главно действащо лице в нея ще е репортерът на Новините на NOVA Георги Георгиев, който преминава на страната на потребителите, като част от екипа на „Здравей, България“.


Два пъти седмично рубриката „На твоя страна” ще изважда на светло проблемите, с които се сблъскваме в ежедневието си, ще показва всички нередности, които нарушават правата ни, ще търси възможните решения в помощ на потребителя, ще дава ценни съвети как да отстояваме интересите си. Жоро и екипът на „Здравей, България” ще реагират на актуалните теми от деня чрез репортажи и срещи с потърпевши и експерти. Предстои всяка от темите да намира своето продължение и в онлайн дискусия веднага след ефир, за да получат зрителите конкретни съвети за проблемите си от експертите.


Първата тема в „На твоя страна” следващата седмица е санирането. Повече „за” или по-скоро „против” са преобладаващите мнения и какви са резултатите у нас на фона на европейските стандарти – гледайте всичко това този понеделник в „Здравей, България” по NOVA.
Зрителите могат да изпращат сигнали за нередности и да споделят проблемите, с които се сблъскват като потребители, на e-mail: georgi.georgiev@ntv.bg и във Facebook страницата на Georgi Georgiev Nova TV.


„На твоя страна” в помощ на потребителите с Георги Георгиев стартира от понеделник в „Здравей, България” по NOVA.

Още за Здравей, България

06:20
02.06.2020
Здравей, България - сутрешен блок
06:20
03.06.2020
Здравей, България - сутрешен блок
06:20
04.06.2020
Здравей, България - сутрешен блок

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg