Актуално В програмата

Завършиха снимките на “Сянка и кост” на Нетфликс

Добави коментар

Новият фентъзи сериал на Нетфликс приключи снимки.

Адаптацията на Нетфликс “Сянка и кост” на света на Гришите на Лий Бардуго вече е заснета. Това беше обявено във видео, представящо главния актьорски състав и техните герои.

 

;

Адаптирано за телевизия от Ерик Хайсерер (Bird Box), шоуто се поредицата книги за света на Гришите на Лий Бардуго, които включват трилогията “Сянка и кост”, дуологията “Шест врани” и други. Netflix обявиха, че разработват телевизионна адаптация на“Сянка и кост” миналата година, разкривайки, че сериалът ще следва събитията на едноименната трилогия и на “Шест врани”. Сега шоуто е една крачка по-близо до премиерата си.

 

 

Поредицата от осем епизода ще се развива в свят, разделен на две от масивна бариера от вечен мрак, която крие чудовища, които се хранят с човешка плът. Млад войник разкрива сила, която може най-накрая да обедини страната й. Но докато се опитва да контролира силата си, опасните сили заговорничат срещу нея. Разбойници, крадци, убийци и светци са във война и ще ѝ е нужно нещо повече от магията, за да оцелее.

 

Добави описание

 

Повече от 2,5 милиона копия на книгите на Бардуго са продадени на само английски език и са преведени на 38 езика, което им дава международен обсег за глобалния бизнес на Netflix.

 

Добави описание

 

Бен Барнс ще играе генерал Кириган. Известен като Тъмнейший на враговете си, командирът на Втора армия - вълшебният военен елит на кралството. Фреди Картър ще играе Каз Брекер. Изгряваща звезда в престъпния подземен свят с дар за стратегия и жажда за отмъщение. Джеси Мей Ли ще играе Алина Старков. Сирак и войник, чиято латентна сила може да е ключът към освобождаването на размирната ѝ страна. Арчи Рено ще играе Мал Орецев. Приател от детството на Алина и талантлив следотърсач. Амита Суман ще играе Иней. Ключов член на бандата на Каз. Кит Йънг ще играе Джеспър Фейхи. Комарджия и стрелец, който не може да каже не на залог. Суджая Дасгупта ще играе Зоя Назяленски. Ценен войник, който може да манипулира времето, толкова арогантна, колкото е и могъща. Даниел Галиган ще играе Нина Зеник. Радостна и. Обичаща забавлението гриша, която може да убие, без да положи пръст върху жертвата си. Дейзи Хед ще играе Гения Сафин. Гриша, която умее да манипулира физическия външен вид, Геня е аутсайдер в кралския двор, принуден да служи на кралицата на Равка. Саймън Сиърс ще играе Иван. Опасен войник, лоялен само към генерал Кириган.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сянка и кост , Нетфликс , Shadow and Bone , Netflix

“Аватар: Повелителят на четирите стихии” ще се завърне за още 2 сезона!

Нов трейлър на “Аватар: Повелителят на четирите стихии"

Трейлърът на "3 Body Problem" обещава епично научнофантастично приключение

Нетфликс: Какво гледат зрителите в България в началото на 2024 г.?

Stranger Things 5: Снимките започват!