Актуално В програмата

Защо Димитър Цонев напусна bTV?

Добави коментар

Каква е истинската причина синът на Коста Цонев и Анахид Тачева, да се раздели с телевизията, в която водеше авторско предаване журналистът ще разкрие от първо лице.

Тази събота на 22-ри март, точно в 22:30 в „Поверително от NL” по TV7, дни след  напускането на БТВ, водещият на следобедното публицистично шоу Димитър Цонев ще направи първата си телевизионна изповед пред ко-водещата на „Жените говорят” Деси Цонева. Каква е истинската причина синът на Коста Цонев и Анахид Тачева, да се раздели с телевизията, в която водеше авторско предаване журналистът ще разкрие от първо лице.

„Взех решението да напусна телевизията за 10 минути. Цветанка Ризова ме подкрепи, но не съм убеден, че „Лице в лице ще успее да продължи да съществува в такъв къс вариант и не смятам, че това е формата” – бе откровен пред камерата на “Поверително от NL” Димитър Цонев.

Той призна, че има няколко предложения за телевизионни проекти. В кой стил и в коя телевизия ще се завърне на екран опитния журналист ще стане ясно до две седмици. Успял ли е Димитър Цонев  да излезе  от сянката на известните си родители, за какво скастри дъщеря си в ефир и как е преживял множеството предателства, които му е поднесъл живота, Димитър Цонев в откровено интервю пред собствената си дъщеря, в събота, в най-гледаното време от 22:30, само по TV7.

Ути Бъчваров

Папарашките мрежи на единствения телевизионен таблоид уловиха Ути Бъчваров, часове преди да счупи ръката си. В малките часове на нощта забележителният кулинар, който се изявява като танцьор е уловен от бдителните папараци на Николета Лозанова, в компанията на чаровната си партньорка.

Деян Донков

Защо един Дон Жуан оставя любовта на живота да скита сам из нощна София. Каква е причината Деян Донков да кара със 140 км в час при позволени 50 в градски условия? Къде е през това време любимата му Радина и защо двамата влюбени се карат пред майката на актрисата?

Ренета Инджова

Какво е ежедневието на бившия Министър председател на България Ренета Инджова, след като се раздели завинаги с единствената си дъщеря. И още уникални кадри от последните часове на ясновидката и лечител Вера Кочовска. 

Клюкарката Лили попадна на единственото парти, на което никой не я очакваше. Какво предизвика появата ѝ – „Поверително от NL” ще покаже в събота вечер, в най-гледаното време след лайфа на „Къртицата 2: Разтърсване”.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL , Димитър Цонев

Студио 6 на БНТ ще носи името на Димитър Цонев

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май

Деси Зидарова: „Ще съдя тези, които петнят името ми. С Михаил Младжов сме в прекрасни отношения”

Азис: Прецакан съм

Божидара Бакалова: „Време ми е за дете, но картите са в ръцете на бог”