Актуално В програмата

Започнаха снимките на трети сезон на „Еxplore Bulgaria“

Добави коментар

Третото издание на проекта „Еxplore Bulgaria“ отново е реализирано изцяло в България.

Премиерата на новия сезон ще бъде на 24 май от 21:30 ч. по National Geographic Channel

Третото издание на проекта „Еxplore Bulgaria“ отново е реализирано изцяло в България. Експедицията през новия сезон ще бъде основно в Родопите и ще представи най-вече  историите на самите изследователи, както чрез материалите, събрани от тях, така и чрез ретроспективни интервюта с четиримата, които ще бъдат заснети след приключването на експедицията.

„Еxplore Bulgaria“

В третия сезон на проекта познатите лица на „Explore Bulgaria“ – авантюристката Мая Стоилова, олимпиецът Георги Палазов, археологът Надежда Карастоянова и биологът Васил Попов ще се впуснат в изследователско пътешествие из Югозападна България, за да покажат нови интересни места и истории. В предстоящия сезон на поредицата преходът им повече от всякога ще се превърне в експедиция в търсене на неизследвани места в България. Сред локациите, които ще посетят са село Влахи, Асеновград, платото Белинташ в Родопите, Триград, светилището Харман кая и красивото малко градче Маджарово.

„Еxplore Bulgaria“

Четиримата изследователи ще пътуват с кемпер. Той ще служи като базов лагер, когато те поемат с колелата си по тесните вити пътеки или когато се спускат в пещери. Кемперът ще бъде и мобилна лаборатория, където изследователите ще анализират събраните данни. Неформалният лидер на групата отново ще бъде Георги Палазов, с Мая и Надежда като партньори в мисията и Васил като човекът от лабораторията, който винаги се справя с някакво ново предизвикателство.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Еxplore Bulgaria