Актуално В програмата

Захари Бахаров и Стоянка Мутафова в “Комбина” по NOVA

Добави коментар

Мъж за милиони, талантлив актьор, най-популярният водещ на Националната лотария, мечка – това са само част от етикетите, които Захари Бахаров е чувал за себе си – очаквайте интервюто му с Лора Крумова в „Комбина” тази неделя по NOVA.

Мъж за милиони, талантлив актьор, най-популярният водещ на Националната лотария, мечка – това са само част от етикетите, които Захари Бахаров е чувал за себе си. Какъв е един от най-известните мъже в българския шоубизнес зад ролите, в които се превъплъщава, какво се крие зад невъзмутимото му лице на викинг и защо е баща за пример – очаквайте интервюто му с Лора Крумова в „Комбина” тази неделя по NOVA.


След турнето си в Америка Стоянка Мутафова разкрива какво е да сбъднеш мечтата си на 90. Напук на собствените си притеснения, Стоянка Мутафова прелетя хиляди километри, за да изиграе емблематичната си роля в „Госпожа Стихийно бедствие” пред българите в Америка. На 94 години голямата актриса показа изключителен дух и смелост и постигна още един рекорд на Гинес - този път в сърцата на почитателите си.


Ексклузивно в „Комбина” - предизборно и лично - певецът Миро за първи път ще разкаже пред Галя Щърбева за голямата си тайна гръцка сватба. Както в приказките историите завършват „с три дни яли, пили и се веселили”, така и любовната сага на Миро и Ели завърши на остров Корфу с четири дни на веселие, танци и щастие, далеч от светлините на прожекторите. Няколко месеца по-късно, певецът с ангелски глас ще разкрие как се чувства като семеен мъж, вярата в доброто промени ли света, в който живее, и готов ли е да стане баща.


“Къси разкази” тази седмица представят един живот в палатка или необичайно бягство от банките и лихварите. Мария Йотова разказва историята на един човек, който живее в палатка, за да избяга от банки, лихвари и фирми за бързи кредити.


Краси Боев с уникален разказ за една любов, родена от размяната на тежки крошета на ринга. Европейският шампион по бокс Даниел Асенов и шампионката при девойките Розалия Пайчева разкриват пред камерата на „Комбина” възможна ли е любовта между циганин и българка в общество на страх, омраза и ксенофобия.


Гледайте  Лора Крумова в „Комбина” с Галя Щърбева, Мария Йотова и Краси Боев – неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Комбина

"Комбина" с Радан Кънев и Орлин Горанов в неделя от 17.00 ч. по NOVA

"Комбина" с Илияна Йотова и Влади Въргала

Мария Сапунджиева и Цветелин Кънчев в “Комбина”

Румяна Бъчварова и нападнатата камериерка в “Комбина” по NOVA

Киро Киров и Тервел Пулев в “Комбина”