В програмата

Забавления и положителни емоции с "НеСемейни войни" днес от 18.00 ч. по NOVA

0/5

Забавления и положителни емоции с "НеСемейни войни" днес от 18.00 ч. по NOVA

 Днес в 18.00 ч. "Семейни войни" ще изненада зрителите с нов сезон и специални епизоди, в които общото между участниците е не роднинската им връзка, а професията - волейболистки, сумисти, танцьори, актьори, готвачи и репортери. Ивомира Пехливанова надникна зад кулисите на предаването и показа някои от звездните участници в "НеСемейни войни".

 

"Играят четири отбора и общото между тях е, че са концентрирани около някаква професия. Тези хора са повече от семейство, защото прекарват много време заедно. Те играят много сърцато и са много сплотени. Неслучайно два от отборите са спортисти - те винаги имат воля за победа и се борят и за последната точка", сподели продуцентът Атанас Маринов.


Тази сутрин той и водещият Цветомир Иванов пък премериха сили срещу водещата Гала и Зейнеб
в ефира на „На кафе”, където разказаха и какво могат да очакват зрителите в новия сезон на предаването.


В първия в историята на предаването турнир се изправят четири отбора - Сумисти, Волейболистки, Актьори и Танцьори. На принципа всеки срещу всеки, в следващите шест епизода те ще се борят за всяка точка от всеки рунд, които ще се прибавят към тяхното индивидуално класиране. На финала ще спечели този отбор, който е събрал най-много точки от срещите и бързи пари, а наградата, която ще грабне победителят, е 10 000 лв.


Не пропускайте първия двубой в "НеСемейни войни" между Сумисти и Волейболистки - тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.

Още за Семейни войни

12:30
17.12.2018
Семейни войни - телевизионна игра
18:00
17.12.2018
Семейни войни - телевизионна игра
12:30
18.12.2018
Семейни войни - телевизионна игра

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg