Актуално Какво ще се случи...

Вторият сезон на „Стрелата” стартира премиерно за България на 23 март 2015 по bTV Action

Добави коментар

Приключенският екшън „Стрелата”, който завладя сърцата на зрителите по цял свят, ще направи премиерата на втория си сезон на 23 март 2015 по bTV Action

Приключенският екшън „Стрелата”, който завладя сърцата на зрителите по цял свят, ще направи премиерата на втория си сезон на 23 март 2015 по bTV Action. Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 часа с повторение от 11:00 часа. Феновете на мистериозния отмъстител с лък ще имат възможността да се насладят и на ексклузивния епизод, който припомня най-силните моменти от първия сезон и представя специални акценти от предстоящите серии в събота, 21 март от 21:00 часа и в неделя от 20:00 ч.

Стрелата

В новите премиерни за страната епизоди на „Стрелата”, след като плейбоят-милионер Оливър Куин не успя да спре унищожението на Глейдс, най-бедната част на Старлинг сити, и след смъртта на най-близкия му приятел Томи Мерлин, той ще открие, че именно майка му е подпомогнала и подстрекавала тези събития. Сега тя е в затвора, но това не намалява болката му.

Стрелата

Междувременно сестра му Теа се опитва да възстанови живота си с помощта на новия си приятел Рой Харпър и работата си в клуба на Оливър. Но когато е отвлечена, брат ѝ трабва да се посвети на нова мисия и да се превърне в нещо повече от обикновен отмъстител. За да почете загиналия си приятел и да защити хората, които обича, той трябва да се превърне във фар на надеждата на най-неоправданите, в новото оръжие на справедливостта.

Създатели на „Стрелата” са Грег Берланти, Марк Гугенхаим, Андрю Крайсберг, а в ролите зрителите на bTV Action  ще видят Стивън Амел, Кейти Касиди, Колин Донъл, Дейвид Рамзи и Уила Холанд.

Стрелата

Стрелата

Стрелата

Стрелата

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрелата

Голият до кръста Стивън Амел предизвиква „eкспозиция чрез плочки”

Лято на супергероите започва по bTV Action

Третият сезон на „Стрелата” стартира премиерно за България на 28 януари по bTV Action