Актуално Какво ще се случи...

Вторият сезон на сериала „Без пукната пара”(“2 broke girls") от 2 юли по bTV Comedy

Добави коментар

От 2 юли, всяка делнична вечер от 23.30 часа, bTV Comedy започва излъчването на премиерния втори сезон на неповторимия ситком „Без пукната пара”(“2 broke girls").

От 2 юли, всяка делнична вечер от 23.30 часа, bTV Comedy  започва излъчването на премиерния втори сезон на неповторимия ситком „Без пукната пара”(“2 broke girls").

Kомедийният сериал проследява несполуките на съквартирантките Макс и Карълайн. Те са млади, забавни, амбициозни и полагат неимоверни усилия, за да осъществят мечтата си - да стартират и развият собствен бизнес с тарталети в многомилионния Ню Йорк.

„Без пукната пара”(“2 broke girls')

Дръзката Макс произхожда от бедно семейство и обстоятелствата я принуждават да работи на две места, за да преживява.

„Без пукната пара”(“2 broke girls')

Изтънчената Карълайн, от своя страна, е родена в заможно семейство, но по вина на баща си също се оказва без пукната пара. Феновете на комедията ще имат възможността да се забавляват с приятелките Макс и Карълайн и да проследят дългия им път към успеха.

Във втория сезон на сериала двете дами най-после имат възможност да започнат своето самостоятелно бизнес начинание, а кой ще бъде техният ангел, който ще им помогне и как ще завърши всичко, зрителите ще проследят от 2 юли.

Американският комедиен сериал „2 broke girls" се появява на екран през 2011. Един от създателите му е Майкъл Патрик Кинг, чието име стои зад успеха на хитовете „Сексът и градът” и „Уил и Грейс”. Сериалът е продукция на  Warner Bros. Television.

Историята на двете разорени момичета бе продължена с трети сезон, който се излъчи тази есен по CBS. 

„Без пукната пара”(“2 broke girls')

Актьорите:

Кат Денингс (Kat Dennings), която сме виждали в „Тор" и в комедии като „40 годишния девственик", се вписва страхотно в сериала в ролята на Макс.

Колежката ѝ – Бет Беърс (Beth Behrs), не може да се похвали с много роли (вземала е участие в епизоди на „Морски детективи: Лос Анджелис" и „Касъл"), но се прочува като Карълайн от „2 broke girls".

Картинката е пълна благодарение на Ърл (Garrett Morris) – 75 годишен добродушен старец, който твърди, че е бил един от членовете на бандата Earth, Wind and Fire. Комичният образ на готвача Олег (Jonathan Kite) е не по-малко интересен.

Дженифър Кулидж, която изиграва ролята на Софи, познаваме от толкова много фирми като „Американски пай", „Историята на Пепеляшка" и „Джоуи".

Хан Лий, изигран от Matthew Moy – новият собственик на заведението, където се развива по-голямата част от действието. Зрителят може да е разпознал Матю Мой във филми като „No Strings Attached" или епизодичните му появи в детски сериали като „Късмет, Чарли", „iCarly" и „Big time rush".

„Без пукната пара”(“2 broke girls')

Персонажите:

Макс – искрена до болка или по-скоро изключително дръзка, е една от главните героини в сериала. Тя работи на две места, за да преживява – животът ѝ не е приказка и може би това е причината да е толкова твърда. Въпреки коравия си характер, дълбоко в себе си крие голямо сърце. Тя забавлява зрителя със саркастичните и хапливи отговори, които дава.

Едно от работните ѝ места е заведението, където се запознава с Карълайн – новата сервитьорка. Ресторанчето напомня на кафенето от сериала „Обвързани" или на сепаретата от „Как се запознах с майка ви".

Макс и Карълайн се сприятеляват, въпреки че са съвсем противоположни личности, в резултат, на което Карълайн и нейният кон стават новите съквартиранти на Макс.

Въпреки капризите си, Карълайн е добродушна, прави всичко със стил и има нюх за бизнес. По-думите на Олег, Макс е „толкова готина", че почти се забравя „колко е проклета", докато Карълайн е „барби". Това, което ги свързва, е, че са млади, забавни и амбициозни.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без пукната пара