Актуално Какво ще се случи...

Вторият сезон на „Революция” стартира премиерно за България на 26 март 2015 по bTV Action

Добави коментар

Приключенският фантастичен екшън „Революция” ще направи премиерата на втория си сезон на 26 март 2015 от 19:00 часа по bTV Action.

Приключенският фантастичен екшън „Революция” ще направи премиерата на втория си сезон на 26 март 2015 от 19:00 часа по bTV Action. Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден с повторение от 12:00 часа.

Сериалът се развива в пост-апокалиптично бъдеще. Всякакво електричество на Земята спира в рамките на една нощ, изключвайки компютри, електроника, двигатели на коли и самолети. Влаковете и колите спират на място, корабите застиват във водата, а всякакви летателни апарати започват да падат и се разбиват. През следвашите петнайсет години хората са принудени да се адаптират в свят без електричество. Но семейство Матисън е готово да се бори за отмъщение и връщане към стария ред. След драматично пътуване към Кулата електричеството по цялото земно кълбо е пуснато за 4 минути и предизвиква явление, известно като „вълната”. Но нещо мистериозно се случва със семейството по време на тази вълна...

В премиерния втори сезон героите на „Революция” попадат в един нов свят - още по-опасен и загадъчен от всякога. Ефектите от включване на захранването може да се окажат катастрофални за всички. Сега Майлс, Аарон и Рейчъл се оказват в мистериозен малък град в Тексас , където Рейчъл неочаквано се сблъсква важна фигура от миналото си. Чарли се озовава на мисия в Плейнс Нейшън , докато Невил и Джейсън търсят бежанския лагер за един изгубен любим човек. Междувременно , Монро е открил трудна роля в новата си среда.

Създател на „Революция” е Ерик Крипк, а в ролите зрителите на bTV Action ще видят Били Бърк, Трейси Спиридакос, Джанкарло Еспосито и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Революция