Актуално В програмата

Втори блок бутон за Графа в „Гласът на България“

Добави коментар

Екипът на шоуто събра талантливата 19-годишната бесарабска българка Кристина Жечкова с майка й

Певица с извънземен глас откри втори епизод от кастингите на тъмно в най-гледаното музикално шоу и с изпълнението си донесе втори блок бутон за Графа. 27-годишната Керана от Пловдив взриви сцената на „Гласът на България“ с енергично рок изпълнение на парчето „God is a woman“, което накара Иван Лечев да използва за пръв и последен път блок бутона си. Стратегията му се оказа неуспешна, след като талантливата изпълнителка избра да продължи в отбора на Михаела Филева, а Влади Ампов го обяви за жертва на „прокобата на блок бутона“.

 

Добави описание


„Който блокира, никога не го избират“, коментира със задоволство Графа. И докато мъжката част от журито се съревноваваше помежду си, жените решиха да се съюзят в търсене на най-добрите гласове за отборите си. Нежната коалиция даде резултат още на второто изпълнение в епизода.

 

Добави описание

 

Романтичният китарист Илин Папазян от Сливен получи три обърнати стола и послуша съвета на Камелия да избере отбора на Михаела Филева. Талантът и личната му история предизвикаха възхищението на публиката и оценката на треньорите, че е безкомпромисен в музикално отношение. 20-годишният талант се бори с нелечимото кожно заболяване витилиго, но събира смелост да се изправи пред треньори и публика, за да покаже на какво е способен в музиката. 

 

„Предпочитам да приемам витилигото като нещо красиво и да виждам себе си като специален и различен, вместо да страдам и да се чувствам зле“, разказа Илин.


Да не губят кураж и да бъдат смели, посъветва участниците в „Гласът на България“ и легендарният Роби Уилямс. Той влезе в ролята на треньор със специалното обръщение към талантите, в което ги призова да не спират да пеят и да мечтаят. Според него за дълга и успешна музикална кариера е необходимо и огромно количество късмет.

 

„Нужно е Вселената да ти се усмихне, но трябва и да мечтаеш за това, да фантазираш и да използваш тези фантазии. Ще пропуснете много възможности, ако не се пробвате. Затова трябва да изберете да бъдете смели!“, агитира английският поп изпълнител.

 

Добави описание


Суровата действителност на голямата сцена раздели две сестри и предизвика едновременно радост и тъга в едно задружно семейство. Сестрите Мелиса и Алейна от Свищов се явиха като отделни участници в кастингите на тъмно, като първа под светлините на прожекторите излезе 25-годишна Мелиса, а веднага след нея на сцената се качи и 17-годишна Алейна. Треньорите решиха, че талант да продължи напред в шоуто има само по-малката сестра, която демонстрира мощен глас в изпълнение на хита Bon Jovi „Keep The Faith“ и избра да стане част от отбора на Иван Лечев.

 

Добави описание


Запомнящ се финал на втори епизод на „Гласът на България“ постави 19-годишната бесарабска българка Кристина Жечкова, която разчувства треньорите и зрителите с нежно изпълнение на песента на Б.Т.Р. „Елмаз и стъкло“, както и с признанието, че е дошла да учи музика в Пловдив, защото смята, че България е раят. След като избра да стане поредното силно попълнение в отбора на Михаела Филева, Кристина получи и най-неочакваната и емоционална изненада. В бекстейджа тя бе посрещната от своята майка, която пристигна от Украйна, като специална изненада от екипа на шоуто.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"