Актуално Други

Втора кражба на участник в „Гласът на България“ по bTV

Добави коментар

Шест дуетни изпълнения ще изправят един срещу друг дванайсет талантливи изпълнители във вторите битки от вокалните двубои в „Гласът на България“ в неделя вечер.

Шест дуетни изпълнения ще изправят един срещу друг дванайсет талантливи изпълнители във вторите битки от вокалните двубои в „Гласът на България“ в неделя вечер. Камелия и Графа ще бъдат поставени на два пъти пред труден избор кого да оставят и с кого да се разделят от участниците си. С помощта на гост-менторите си – фолк-звездата Деси Слава и поп-дивата Мария Илиева, ще подготвят изпълнителите си за битка. От кой отбор ще бъде реализиран вторият трансфер по време на вокалните двубои в Сезон 2019 - ще стане ясно в неделя вечер от 20 часа по bTV. 

 

В най-драматичния за треньорите етап от шоуто, всеки от тях ще трябва да се раздели с половината си отбор, като четирима отпаднали участници ще получат шанс да продължат напред в шоуто, но в друг тим. Във втория епизод от вокалните двубои две млади певици ще вдъхнат нов живот на популярна авторска песен на Графа, а Камелия ще бъде поставена пред дилемата дали да се съобрази със желанието на неин участник да изпълни различна от избраната от нея песен.

 

С помощта на Орлин Павлов, Михаела Филева ще сблъска вокалната мощ на актриса и професионален готвач, но какво ще натежи в избора ѝ кой от тях да задържи в отбора си, ще стане ясно в неделя вечер.

 

Рок енергия ще разтърси сцената на „Гласът на България“ в последната битка от епизода. Талантите от отбора на Иван Лечев ще получат подкрепата на Стефан Вълдобрев, за да се подготвят за рок изпълнение, достойно за финал. Един от тях изненадващо ще изгуби гласа си по време на репетициите, но представянето му на сцената ще накара Лечев да признае, че решението му този път е подобно на това да избираш между лявата и дясната си ръка.

 

Тези и още много емоционални реакции и признания – във втория епизод от вокалните двубои в „Гласът на България“, тази неделя, 20 часа, само по bTV.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"