Други

Всички участници от „Фермата: Съединение“ за първи път заедно за среща с фенове

0/5

Всички участници от „Фермата: Съединение“ за първи път заедно за среща с фенове

За първи път в историята на най-позитивното риалити шоу „Фермата“ феновете ще имат уникалната възможност да се срещнат с участниците и водещите, седмица преди големия финал на 16 декември. Настоящи и вече напуснали фермери от четвърти сезон ще се съберат заедно извън пределите на стопанството, за да се запознаят лично с най-верните си почитатели и посетители на Sofiа Ring Mall, където в събота, 8 декември, от 13.00 до 15.00 часа ще се проведе събитието.


Специално за срещата на 8 декември,от фермата по изключение ще излязат всички, които все още са част от надпреварата за голямата награда от 100 хиляди лева, както и всички отпаднали от шоуто фермери и популярни участници.


В Sofia Ring Mall почитателите на „Фермата: Съединение“ ще могат лично да поговорят и да се снимат с вокалиста на група D2 Деян Каменов – Дидо, с емблематичния Ивайло Караньотов, както и със специалния гост от миналия сезон -  волейболната звезда Владо Николов. Домакини на срещата с фенове ще бъдат водещите Иван и Андрей, заедно с главните герои в онлайн риалити поредицата „Горан и фермерите“ Горан Иванов и Ваня Джаферович.


Подробности за срещата, час и точен адрес ще откриете в онлайн каналите на „Фермата“във Facebook и на fermata.btv.bg.


Финалът на „Фермата: Съединение“ е на 16 декември, от 20.00 часа, по bTV.

 

Още за Фермата

20:00
25.02.2019
Малки хора - свят голям: Епизод 21 (Little People, Big World: Big Fans, Big Questions) Семейство Ролоф дават възможност на избрани страстни фенове да се присъединят към тях във фермата за лично интервю. PREMIERE
05:12
26.02.2019
Малки хора - свят голям: Епизод 21 (Little People, Big World: Big Fans, Big Questions) Семейство Ролоф дават възможност на избрани страстни фенове да се присъединят към тях във фермата за лично интервю.
11:00
27.02.2019
Малки хора - свят голям: Семейство Хамил на гости във фермата на Ролоф (Little People, Big World: The Hamills Head to the Roloff Farm) Дан и Мишел Хамил и трите им деца от Нашето малко семейство идват на гости във фермата на Ролоф, за да усетят истинския

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg