Други

Всички участници от „Фермата: Съединение“ за първи път заедно за среща с фенове

0/5

Всички участници от „Фермата: Съединение“ за първи път заедно за среща с фенове

За първи път в историята на най-позитивното риалити шоу „Фермата“ феновете ще имат уникалната възможност да се срещнат с участниците и водещите, седмица преди големия финал на 16 декември. Настоящи и вече напуснали фермери от четвърти сезон ще се съберат заедно извън пределите на стопанството, за да се запознаят лично с най-верните си почитатели и посетители на Sofiа Ring Mall, където в събота, 8 декември, от 13.00 до 15.00 часа ще се проведе събитието.


Специално за срещата на 8 декември,от фермата по изключение ще излязат всички, които все още са част от надпреварата за голямата награда от 100 хиляди лева, както и всички отпаднали от шоуто фермери и популярни участници.


В Sofia Ring Mall почитателите на „Фермата: Съединение“ ще могат лично да поговорят и да се снимат с вокалиста на група D2 Деян Каменов – Дидо, с емблематичния Ивайло Караньотов, както и със специалния гост от миналия сезон -  волейболната звезда Владо Николов. Домакини на срещата с фенове ще бъдат водещите Иван и Андрей, заедно с главните герои в онлайн риалити поредицата „Горан и фермерите“ Горан Иванов и Ваня Джаферович.


Подробности за срещата, час и точен адрес ще откриете в онлайн каналите на „Фермата“във Facebook и на fermata.btv.bg.


Финалът на „Фермата: Съединение“ е на 16 декември, от 20.00 часа, по bTV.

 

Още за Фермата

01:00
22.08.2019
Градски кошмари: Съвършеното убийство В този филм ще видим историята на един мъж, който под заплахата от развод убива съпругата си за да запази фермата си. Макар и зад решетките, Адриан все още не разкрива къде са останките на мъртвата му съпруга.
15:50
26.08.2019
Барбекю мания с Боби Флей - От фермата до лятното барбекю
05:30
27.08.2019
Барбекю мания с Боби Флей - От фермата до лятното барбекю

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg