Актуално Какво ще се случи...

„Връзки”: Неочаквани изненади в любовта и екшън по време на погребение

Добави коментар

Неочаквани изненади в любовта и екшън по време на погребение - тази неделя, 10 юли от 20:00 часа във „Връзки” по bTV

Тази неделя, 10 юли от 20:00 часа в двата епизода на „Връзки” зрителите на bTV ще видят как Тони (Михаил Билалов) и близките му ще реагират на „изненадата” от Александър Панов (Валери Йорданов) с анонимния некролог. Но когато си във война, трябва да очакваш всичко. Мафиотът също ще попадне в неочакваната ситуация и ще  бъде арестуван от „специален отряд”. А изтезанието ще бъде жестоко. Бременната Мика (Лили Маравиля) няма да е очарована от липсата на бащата на детето си, а междувременно ще се постарае да намери и подслон за съпруга си.

Дара (Анжела Недялкова) ще опита да реши проблемите си в училище с  оправданието за физическото състояние на майка си. Тя ще преживее първата си целувка, която не само ще я остави без дъх, но и без слух и зрение. Войната в семейството ще я постави в конфузна ситуация и ще я лиши от шанса да се наслади пълноценно на любовта си. Лия (Лорина Камбурова), от своя страна, ще задълбочи връзката си с Никола (Нено Койнарски), но няма да се размине и с авторитарната му майка. Тя ще открие неподозирани емоции в компанията на новото си гадже.

Неочаквани изненади в любовта и екшън по време на погребение

Въпреки статута си на милионер, Тони ще продължи да се бори с ежеминутните следствия от амнезията.  Закупената техника, с повече памет от него, ще бъде придружена от малък ремонт за разделяне на семейното жилище. „Личната му кучка” ще изкара Мика от равновесие, а гостуването на приятеля на Дара – Тео, ще активира бащинската му ревност. Брачният консултант ще се погрижи и за двете си момичета, а това никак няма да се хареса на Панов. Мафиотът ще приеме присърце ролята на бъдещ родител, покровител на архитектката и сериозна заплаха за Ясмина (Яна Маринова).

Дали разводът може да бъде по-интересен от брака, колко опасна може да стане една ядосана жена, обичат ли мъжете да ги сравняват и какво влияние имат майките върху съдбата на порастналите си деца, зрителите ще видят в неделя от 20:00 часа по bTV. И още  -  кога е редно да представиш новата си жена на най-близките, какъв реквизит ще осигури Анета Сотирова за новият бизнес на сина си и какво се случва когато се НСБОП гостува на погребение – тази неделя във „Връзки” по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър