Търси се...

Водещата Генка Шикерова гостува с дъщеря си Александра в „Търси се”

bTV • 0/5

Водещата Генка Шикерова гостува с дъщеря си Александра в „Търси се”
Водещата Генка Шикерова гостува с дъщеря си Александра в „Търси се”

Водещата на „Тази сутрин“ по bTV Генка Шикерова ще е специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“ - тази неделя, 27 октомври, от 11:00 часа. Заедно с най-близките хора от нейното семейство зрителите ще станат свидетели и на една уникална среща в студиото на предаването – с нейната малка дъщеря Александра.
        
Какво е да си професионален партньор на Генка ще разкрие журналистът Константин Караджов.

„Двамата сме много различни като темперамент и именно в това се допълваме – аз съм по-бавен и с чувство за хумор, а тя е с много бърза мисъл и гони докрай“, разказва Косьо.

Водещите Меги и Нели пътуваха до родния град на журналистката Панагюрище, за да я срещат с най-скъпите й хора – нейните родители. Зрителите ще видят родната къща на Генка, нейната стая и ще чуят емоционалната изповед на любимите й хора.

Добави описание

„Изключително грижовна дъщеря. Казва ни, че щом ние сме добре и тя е добре. Тя ни е завела на най-хубавите пътешествия, помага ни да берем розите и винаги е наша опора“, със сълзи на радост споделят родителите на Генка. Те ще разкрият, че внучката им Александра е копие на майка си като дете.

Генка е най-голямата от трите деца в семейството. Брат й Лука и сестра й Лиляна ще я опишат извън телевизията и професията.

„Тя е много отговорна. Тримата имаме силна духовна връзка и винаги се подкрепяме. Другата й голяма подкрепа в живота е Неделчо, бащата на детето й“, признават Лили и Лука. „Благодарна съм, че съм намерила своята половинка. На Неделчо мога да споделя всичко, мога да бъда себе си и е много ценен като присъствие в живота ми“, споделя и Генка.

Добави описание

Най-голямата изненада за журналистката ще бъде когато в студиото влезе нейната дъщеричка Александра. Какво носи в живота й слънчевото и усмихнато момиче – Генка ще разкрие единствено в „Търси се“ – в неделя от 11:00 часа по bTV.

Още за Генка Шикерова, Търси се

11:00
25.03.2018
Търси се… - токшоу с водещи Меги и Нели
11:00
25.03.2018
Търси се… - токшоу с водещи Меги и Нели
15:35
25.03.2018
Кое е това момиче? - първи сезон Когато Джес решава да премине към следващия етап във връзката си с Пол, тя търси секс съвети от момчетата.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg