В програмата

Внучката на Чарли Чаплин - в “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер по bTV

0/5

Внучката на Чарли Чаплин - в  “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер по bTV

Внучката на великия Чари Чаплин и правнучка на Нобеловия лауреат Юджийн О'Нийл - Кийра Чаплин ще бъде специален гост в “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер по bTV.

 

 

Добави описание

 

Поводът за това е рожденият ден на легендарния актьор, комик и режисьор, който е днес, 16 април. Навършват се 131 години от рождението на Чарли Чаплин. Актриса, модел, бизнесдама и благодетел – Кийра Чаплин ще се включи в шоуто от дома си в Женева, където като всички нас прекарва дните в изолация. Изключително чаровна, красива и талантлива, тя ще разкаже за  творческите си проекти и особено за благотворителната дейност, която е сред основните й дейности.

 

Добави описание

 

За зрителите на bTV тя ще сподели и за училището в Сиера Леоне, където над 80% от населението е неграмотно и за което тя се грижи. В разговора ще стане дума и за престижните отличия с името на легендарния “Чарли Чаплин” и известните личности и великолепни актьори, които са ги получавали през годините. Сред тях са Алфред Хичкок, Лорънс Оливие, Елизабет Тейлър, Джеймс Стюарт Мерил Стрийп, Барбара Стрейзyнд и други.

 

Добави описание

 

В “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер ще “кацне” и магнетичната Мария Силвестър, която заедно с водещия ще премине в “друго измерение”, за да осъществят заедно мечтата й да бъде космонавт.

 

Добави описание

 

А в дните преди Великден, “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще се включи в благотворителна кауза, в която пекарна ще направи и дари повече от 100 козунака на лекарите от Александровкса болница, които са на първа линия в борбата срещу COVID-19.

 

“Шоуто на Николаос Цитиридис” е с начало 22.00 часа, тази вечер по bTV.

Още за Шоуто на Николаос Цитиридис

17:00
07.07.2020
Шоуто на Николаос Цитиридис - вечерно токшоу
22:30
07.07.2020
Шоуто на Николаос Цитиридис - вечерно токшоу
03:00
08.07.2020
Шоуто на Николаос Цитиридис

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg