Dancing Stars

Виолета Марковска празнува рожден ден с танц в Dancing Stars

0/5

Виолета Марковска празнува рожден ден с танц в Dancing Stars
Виолета Марковска празнува рожден ден с танц в Dancing Stars

Виолета Марковска празнува рождения си ден на най-бляскавата сцена в ефира - тази на Dancing Stars – четвъртък, 24 април от 20.00 часа по Нова. Първата партньорка на Наско Месечков в Dancing Stars отново ще застане до него на дансинга, за да представят романтична румба.

„Месечков ми взе здравето, бях забравила какво е” – написа Вили в своя профил във Facebook. Танцът е напълно нов и Вили си припомнила какво е да танцува с Наско Месечков – той е взискателен, дисциплиниран и перфекционист. Тя е фен на шоуто, в което самата тя се класира на второ място.

„Тази година кастингът е изключително силен, всички танцуват прекрасно, въпреки че не са професионалисти. Довечера ще представим много ефектна румба”, обеща Вили Марковска и допълни, че толкова се вълнува по време на танца си, че не „знае къде се намира”. Разбира се, най-много стиска палци на Нели и Наско, но харесва всички двойки.

Другата изненада в деня на елиминации в Dancing Stars ще бъдат Салваторе Тодаро и Виолета Янева. Те са първата в историята на състезателните танци в България двойка, която се класира на финал на Световното първенство при състезатели над 19 години. Те ще демонстрират своите танцувални умения пред всички зрители на Нова телевизия с романтичен валс.

А коя от 8-те двойки ще отпадне днес, ще разберем от 20.00 часа по Нова. Тогава ще научим и каква отборна задача ще даде на участниците Илиана Раева.

Dancing Stars – елиминации – четвъртък, 24 април от 20.00 часа по Нова.

Още за Dancing Stars, Виолета Марковска, Денсинг старс

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg