Актуално Други

Виктория Гурова: MasterChef ме научи, че мога да превърна едно хоби в огромно приключение

Добави коментар

"Умницата" на MasterChef Виктория Гурова гостува в студиото на "Преди обед" по bTV след като напусна кулинарното шоу с четворен дуел.

"Умницата" на MasterChef Виктория Гурова гостува в студиото на "Преди обед" по bTV след като напусна кулинарното шоу с четворен дуел. Студентката по право сподели пред Деси и Сашо, че е щастлива от участието си, дори и то да е приключило на крачка от финала. В играта тя е научила, че във всеки момент може да надскочи себе си и е превърнала едно хоби в истинско приключение, заредено със страхотни емоции.

Виктория разказа в студиото на "Преди обед", че причината за участието ѝ в MasterChef е нейната по-малка сестра. Още от първия сезон на кулинарното шоу в Българрия, тя я е подтиквала да кандидатства за участие, но на третия път е взела нещата в свои ръце и я е записала. Грижила се за по-малките си брат и сестра, тя сподели пред Деси и Сашо, че те са едно голямо и много задружно семейство, в което всеки участва във всичко - от свалянето на тапетите и сглабяването на мебелите до приготвянето на вечерята.  Това са и едни от най-приятните ѝ спомени, когато децата се събират да готвят и се забавляват.

Вики сподели с Деси и Сашо, че брат ѝ е на национално външно оценяване след седми клас, но цялото семейство е спокойто, тъй като са свикнали постоянно някой от тях да е на важен изпит, който може да промени живота му. Добрата подготовка по математика и амбицията за професионална реализация в областта на програмирането дават увереност на всичките им близки, че е поел в правилната посока. За своято професионална насока бъдещата юристка разказа, че се е случила по-скоро по метода на изключването. Родителите ѝ са лекари и от малка Виктория е проявявала афинитет към медицината. Когато майка ѝ я взима със себе си на смяна в болницата, тя се сблъсква с фрапиращи ситуации, а силно развитата ѝ емпатия я кара да си даде сметка, че не би могла да се справи психически. За правото смята, че дори и да не го практикува, то би ѝ дало стабилна основа за реализация във всяка една сфера на дейност.

Дългогодишният приятел на Вики също е изкушен от кулинарията, което предизвиква сериозна конкуренция в домашната кухня. Хоби-готвачката разказа, че спорът чия мусака е по-вкусна никога няма да намери решение, но призна, че дългогодишното му пребиваване в Италия, му дава превъзходство в пицата и пастата. За нейна радост, Вики е пътувала често и е живяла в страната на кулинарните удоволствия като част от студентските обменни програми. За финала на разговора тя почерпи Деси и Сашо с домашно приготвено тирамису по лична рецепта.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преди обед , MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи