Актуално В програмата

Виктор Калев влиза като свидетел в „Полицаите от края на града”

Добави коментар

Секретна мисия се превръща в мисия невъзможна за спец екипа на РПУ Запад в предстоящия епизод на най-новия български комедиен сериал

Още една обичана българска звезда ще видим в най-новия български комедиен сериал на NOVA този петък от 21.00 ч. Виктор Калев влиза като Иван Марчев - един от двамата ключови свидетели по изключително важно дело в премиерния втори епизод на „Полицаите от края на града”. Показанията му ще помогнат едни от най-търсените наркотрафиканти в страната да бъдат изобличени и заловени.

 

Добави описание


Мисията да охраняват този важен свидетел в рамките на 48 часа е поверена на инспектор Пламенов и колегите му. Всичко е строго секретно, но хората на Пацо отново успяват да изненадат всички с познанията и уменията си да работят под прикритие. Това е чудесна възможност за инспектор Пламенов да изпълни целта, която си е поставил – от “последна дупка на кавала” да превърне своя екип в най-елитната полицейска единица на РПУ Запад. Твърдо решен да изкорени тяхната неефективност, мързел и вродена тъпота, той с готовност поема отговорната задача от своя шеф и тъст – комисар Желязков (Краси Ранков). Дали обаче тайната мисия няма да се окаже мисия невъзможна за Пацо и неговите хора и пред какво ще се окаже изправен свидетелят – предстои да видим утре вечер, в 21.00 ч. по NOVA.

 

Секретната задача е свързана с двудневно пътуване извън... дома. И това се оказва сериозен проблем за семейството на Пацо и любимите му съпруга, майка и дъщеря, които се впускат в тяхна не по-малко секретна мисия – да открият и изобличат Пацо. Междувременно личната драма между Калата и неговата любима – Ина, в ролята на която ще видим Мария Игнатова, прераства в сериозен скандал, който е напът да провали тайната мисия на отдела.

 

Добави описание

 

Разкъсана между семейните си проблеми и желанието да започне работа, Нели Пламенова, в образа на която влиза Стефания Колева, е поканена на няколко интервюта. Тя обаче решава да се включи в бизнес съдружие с приятелката си Милица Гладнишка, по-известна като Джиджи. А дъщерята на Пацо - Криси е все по-силно привлечена от колегата на баща си – Крис, за което никой освен тях двамата не подозира.

 

Какви лични и служебни перипетии очакват Пацо и неговия спец екип и как изглежда една тайна мисия отвътре? “Полицаите от края на града” продължава с нова порция комични ситуации и много позитивни емоции този петък в 21.00 ч. по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Полицаите от края на града

Брат близнак на Господинов (Рачков) се появява в „Полицаите от края на града“

Любовни терзания обземат „Полицаите от края на града“

„Полицаите от края на града“ превземат ефира тази неделя

„Полицаите от края на града” се изправят срещу сръбската мафия пред камерите на немска телевизия

Екшън с незаконни гонки и отвлечени заложници в „Полицаите от края на града”