Актуално В програмата

Виктор Ангелов поставя на изпитание „аутсайдерите“ в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Професионалистите се изправят пред предизвикателство за бързина и прецизност

Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България по NOVA, шеф Ангелов ще подложи на изпитание „аутсайдерите“ в червения и синия отбор – Нина и Иван. Преди това професионалистите ще бъдат предизвикани да направят възможно най-много домашни наденици за определено време, а в края на епизода едно решение на Виктор Ангелов ще изненада всички.

 

Добави описание


След последната вечерна резервация, Нина и Иван се очертаха като категорични аутсайдери в отборите си. Докато Нина беше изпратена при мъжете от капитана на червените Гичка, сините се опитаха да елиминират Иван, но срещнаха съпротивата на шеф Ангелов. Тази вечер той ще направи Нина и Иван капитани във вечерната резервация, а залогът за двамата ще бъде изключително голям – ръководителят на по-зле представилия се отбор ще получи оранжевата престилка.


Преди тази напрегната вечеря, сини и червени ще се изправят в предизвикателство за бързина и прецизност. Те ще трябва да смелят, овкусят и напълнят възможно най-много перфектни връзки домашна наденица, а победителите ще се отдадат на истинско забавление, включващо батути и стени за катерене, докато загубилите перат и гладят готварските куртки.

 

Добави описание


Дали сини и червени ще играят отборно в името на общата победа, или ще предпочетат да саботират вечерята, за да бъдат номинирани капитаните им и какво изненадващо за всички решение ще вземе шеф Ангелов, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen

Поразяващата уста Фънки жури в Hell’s Kitchen заедно с шеф Ангелов