Актуално В програмата

Вики Терзийска и Мартен дават старт на първия концерт на живо в „Гласът на България”

Добави коментар

На 2 ноември, неделя, от 20:00 bTV ще излъчи първия голям концерт на живо в „Гласът на България”.

На 2 ноември, неделя, от 20:00 bTV ще излъчи първия голям концерт на живо в „Гласът на България”. В продължение на два часа зрителите и публиката в залата ще се насладят на невероятния талант и прекрасните изпълнения на 16 от кандидатите за желаната титла, по четирима от отборите на Десислава, Орлин Горанов, Наско и Миро.

Както вече стана традиция, първи на сцената ще се качи представител от отбора на Орлин Горанов, а най-трудната задача – да вдигне високо летвата на очакванията и представите – се пада на Иван Ченов, който е решил да взриви публиката с изпълнение на хита на Queen – “Don’t Stop Me Now”.

Отборът на Наско

Отборът на Наско

На сцената на музикално шоу №1 в неделя вечер ще се качат още бесарабската българка Светлана Чепразова, която показа, че „Гласът на България” се чува извън границите на страната ни, а Венеция Нецова ще полети със Skyfall. И докато едни летят в небето Невена Цонева ще изпита силата на любовта, поднесена с песента на Селин Дион - “The Power of Love”, а Мила Желева ще разкрие тайната на „Малките неща”.

Отборът на Десислава

Отборът на Десислава

Яна Каменова от отбора на Наско е подготвила за зрителите едно парче на колоритната Пинк, а Оги Георгиев ще разтърси феновете на шоуто с една от най-великите балади на Metallica. И това са само малка част от участниците утре вечер.

Отборът на Миро

Отборът на Миро

Какви  изпълнения са подготвили Ивета Костова, Асен Михайлов, Светослав Владимиров, Соня Иванова, Стефани Илиева, Диляна Йорданова, Бисерка Младенова, Петър Рангелов и Анна Пешева, зрителите на bTV ще видят на 2 ноември, от 20.00 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"