Актуално В програмата

Вижте трите булки, готови да кажат “Да” от пръв поглед?

1 коментар

В научния експеримент “Женени оп пръв поглед” участват три от най-разпространените женски типажи: артистичен, амбициозен и романтичен

Светлана определя себе си като „артистична натура”. Това видимо личи в интериора на апартамента й, където повечето неща са ръчна изработка, правени от нея самата. Освен че се занимава с търговия на дамски стоки, Светлана работи и като инструктор по аеробика и таебо, отворена е към нови и различни неща, не се страхува да експериментира и затова е приела предизвикателството на “Женени от пръв поглед”. Другата причина е, че не обича да бъде сама и винаги е имала стабилна връзка и мъж около себе си. Ужасява се от самотата и от това да се прибере вечер в празна къща и да намери всичко точно така, както го е оставила, сякаш животът е спрял. Силно вярва в любовта и брака и разчита на експертите на предаването да ѝ изберат съпруга, когото търси от дълго време.

Гергана

Гергана е въплъщение на понятието „амбициозна дама с кариера”. На 30 години вече е регионален мениджър за България на голяма международна верига за дрехи. Свикнала е да бъде много заета и да поставя работата и ангажиментите си на първо място. Следващият приоритет в подреденото и напрегнато ежедневие на Гергана е спортът. Тренира абсолютно всеки ден в зала, а и в дома си има фитнес кът, където спортува вечер. Най-вероятно поради запълнения си график не успява да създаде стабилна и трайна връзка, както и заради факта, че често упражнява мениджърските си функции и върху мъжа до себе си. Въпреки това Гергана е сигурна, че иска да намери партньор в живота си, готова е да направи компромиси в рамките на допустимото, но не може да си представи да бъде с човек, който не е амбициозен и успял поне колкото нея. Ако има шанс да го срещне в “Женени от пръв поглед” ще се опита да направи така, че да създадат връзка и двамата да намерят повече свободно време, което да прекарват заедно.

Антония

Антония е „романтичката в групата”.  Не само мечтае за принца на бял кон, който да я отведе в приказния свят на любовта, но и твърдо вярва, че това е възможно и ще ѝ се случи. Запазила е детската си невинност и очарователно позитивно и весело отношение към живота, въпреки че познава загубите и наскоро е останала без баща. Живее щастливо със семейството си – майка ѝ и двете ѝ сестри, които са семейни с деца. Антония обожава племенниците си и искрено се надява и тя да има свои деца скоро. Вярва в чистотата на връзката с мъжа до себе си, готова е да го направи много щастлив и да управлява с любов семейното гнездо. Работи в магазин за обзавеждане на баня и харесва работата си.  Вече има няколко разочарования в любовта и затова смята, че специалистите биха ѝ помогнали да започне връзка с правилния за нея човек, пък дори ако трябва това да стане за първи път на собствената ѝ сватба.

Кой от тримата кандидати с коя от трите булки ще се срещне пред олтара и дали мачмейкънгът ще бъде успешен предстои да разберем на 17-ти март от 21 часа по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Женени от пръв поглед

Любов или раздяла във финала на „Женени от пръв поглед“

Зараждане на искрена любов в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

Тежки обвинения, откровения и важни решения в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

Огън, лед и интригуваща първа брачна нощ в „Женени от пръв поглед“

Еуфория и страст завладяват участниците в „Женени от пръв поглед“