Актуално Други

“Вещерът” на Netflix приключи снимки

Добави коментар

Телевизионният сериал на Netflix “Вещерът” с участието на Хенри Кавил като генетично подобрения воин Гералт от Ривия, е приключил снимки за сезон 1.

Телевизионният сериал на Netflix “Вещерът” с участието на Хенри Кавил като генетично подобрения воин Гералт от Ривия, е приключил снимки за сезон 1. Сериалът е въз основа на книгите на Анджей Сапковски, които са известни с това, че са били адаптирани в поредицата видеоигри.

 

Вещерът се развива в един фантастичен свят, изпълнен с чудовища, вещици, елфи, джуджета и други същества. Героят на Кавил, Гералт, е Вещер: обучен от ранна възраст да убива чудовища и физически променен, за да направи тялото му по-издръжливо и умело в битката. Гералт носи два меча - стоманен меч за борба с хората и сребърен меч за борба с чудовища. В шоуто Гералт ще се озове на опасния Континент с принцеса Цири (Фрея Алан) и мощata магьосница Йенефер от Венгерберг (Аня Чалотра). Шоуто ще включва и много други герои от романите и игрите, като Трис Мериголд (Ана Шафер) и Фрингиля Виго (Мими Ндивени).

 

Добави описание


Един от продуцентите на “Вещерът” сподели в туитър, че снимките са приключили. Тя написа:

“Толкова съм благодарна на сценаристите, актьорите и изключителния екип, които работиха много усилено, за да може Континента да оживее.”


В същото време Кавил, за да отпразнува последния ден, в който носи великолепна сребърна перука, сподели снимка в в Instagram.


Първият сезон на “Вещерът” ще се състои от осем епизода и ще бъде пуснат в Netflix в края на 2019. Шоуто е заснет на място в Унгария, Испания и Полша и е режисирано от Шарлот Брандстрем (Друговремец), Алик Сахаров (Игра на тронове) ), Алекс Гарсия Лопез и Марк Джобст (Daredevil). Обикновено Netflix пуска трейлърите на своите проекти само няколко седмици преди те да излязат в услугата, но сега, когато заснемането е приключено, може да се надяваме да получим по-добър поглед към “Вещерът”.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вещерът , Netflix

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

“Аватар: Повелителят на четирите стихии” ще се завърне за още 2 сезона!

Нов трейлър на “Аватар: Повелителят на четирите стихии"

Трейлърът на "3 Body Problem" обещава епично научнофантастично приключение

Нетфликс: Какво гледат зрителите в България в началото на 2024 г.?