Актуално В програмата

Веселка Маринова е първата жена победител във „Фермата“

3 коментара

Близо 1 365 000 зрители станаха свидетели на победата на Веселка в събота вечер по bTV

 

Близо 1 365 000 зрители станаха свидетели на победата на Веселка в събота вечер по bTV

23-годишната Веселка Маринова спечели петия сезон на „Фермата“ и голямата наградата от 100 000 лева. Многодетната майка от село Борима стана първата жена победител в шоуто у нас. Грандиозният финал на петия и най-успешен сезон на „Фермата“ под мотото „Нов свят“ събра рекордните над  1 225 000 зрители пред малкия екран. Те проследиха как Веселка удържа категорична победа във всички 4 битки на Арената, събра безпрецедентна зрителска подкрепа – 79 % от вота на феновете пред малкия екран и беше подкрепена от мнозинството от отпадналите участници. По време на финала на пети сезон отпадналите участници също имаха право за глас и избраха за своя фаворитка при жените Веселка и за свой любимец от мъжете Красимир.

Многодетната майка получи тежка травма на ръката още в първата битка срещу Маргарита Христова, но реши да продължи участието си и победи и в двете игри срещу втория финалист Красимир Джунов.

Програмният директор на bTV Media Group Маргарита Александрова, която връчи чека за 100 000 лева на победителя, обяви старта на записванията за следващия сезон на риалити шоуто в България.

„Фермата се превърна в единица мярка за успешно риалити. Продължаваме и през 2020, така че започвайте да се записвате!“, каза Маргарита Александрова.

Финалът на „Фермата: Нов свят“ предизвика огромен интерес сред зрителите от всички възрастови групи - с впечатляващите 48% дял за 18-49 и 50.3% за младите на възраст 18-34. Кулминацията на зрителския интерес в събота вечер е в около 23.06 часа, когато изборът на Веселка за победител е гледан от близо 1 365 000 зрители.

Преди 100 дни 22 участници влязоха в две стопанства - едно чорбаджийско и едно сиромашко, разделени с 3-метрова стена. През първите седмици двете групи живяха в две отделни къщи, грижиха се за две отделни стопанства и се състезаваха едни срещу други. С общи усилия участници успяха да съборят стената на разделението и се обединиха, за да изградят един нов свят без омраза.

 

Веселка Маринова е първата жена победител във „Фермата“

 

Петият сезон на „Фермата“ бе посветен на един от най-наболелите съвременни проблеми – разделението между бедни и богати. Двете групи успяха да намерят общ път и разбраха, че не могат да съществуват една без друга. С помощта на мъдреца на сезона Орлин Горанов участниците се научиха на взаимно уважение, успяха да се сработят като един отбор и преодоляха редица предизвикателства заедно. Във „Фермата: Нов Свят“ се родиха две вдъхновяващи любовни истории и един годеж.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9