В програмата

Веселин Марешки и актьорът Владимир Пенев – този уикенд в „Събуди се“

0/5

Веселин Марешки и актьорът Владимир Пенев – този уикенд в „Събуди се“

Този уикенд в последното издание на „Събуди се“ за сезона очаквайте интересните и обсъждани теми от седмицата с най-актуалните гости – събота и неделя от 8.00 ч. по NOVA.


Краят на политическия сезон, политическите скандали и интриги ще отбележим с анализаторите Татяна Буруджиева и Бетина Жотева.


Какво послание ще изпрати от Бузлуджа левицата? Очаквайте в събота пряко включване от партийното събитие на депутата Кирил Добрев.


Политическите теми в предаването ще продължат с  председателя на ВОЛЯ Веселин Марешки - за коалиционните битки и стабилността на управлението.


Диагноза Българско Черноморие - какво показват проверките по морето на министъра на туризма Николина Ангелкова - очаквайте пряко включване в събота в „Събуди се“.


Гърция след огнения ад – гледайте в предаването разказа на репортера ни Методи Владимиров, който беше на мястото на събитието по време на бедствието.


Големият български актьор Владимир Пенев в нова роля на малкия екран и в живота. Каква? Отговора ще научите от него в неделя в "Събуди се ".


Актрисата Луиза Григорова ще разкаже в предаването за най-новия си проект. Тя ще се превъплъти в образа на феномена Елисавета Логинова, с която ще се срещне в студиото на "Събуди се " - какви тайни крие Царичината дупка ще разберете от разговора в студиото в неделя.


С техните камъни по техните глави - смяна на местата, пред Ива Софиянска -Божкова застава Мон Дьо, а пред Мон Дьо очаквайте изповедта на Ива.


През август „Събуди се“ продължава с най-доброто от сезона – темите и разговорите, които предизвикаха най-голям интерес, а през септември предаването ще се завърне в ефир.


Гледайте “Събуди се“ с водещ Мира Иванова в събота и неделя от 8.00 ч. по NOVA.

 

Още за Събуди се

08:00
30.05.2020
Събуди се - предаване
08:00
31.05.2020
Събуди се - предаване
08:00
06.06.2020
Събуди се - предаване

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg