Други

Венсан Касел се присъединява към “Западен свят”

0/5

Венсан Касел се присъединява към “Западен свят”

Френския актьор Венсан Касел се присъдениява към предстоящия трети сезон на “Западен свят" като потенциален нов злодей.

 

Deadline пише, че продуцентите пазят ролята на Касел в тайна, но той най-вероятно ще играе нов злодей. Той се присъединява към другите нови попълнения в актьорския състав Арън Пол, познат от сериала “В обувките на Сатаната” и Лина Уайт (Играч първи, приготви се). Те се присъединяват към  Ед Харис, Евън Рейчъл Ууд, Джефри Райт и Танди Нютон.

 

Добави описание

 

Касел печели наградата César за най-добър актьор за "Смъртоносен инстинкт" и "Обществен враг №1". Неговите предишни филми включват "Черен лебед", "Бандата на Оушън 2" и "Източни обещания". Следващият филм на Касел е “Underwater”, от режисьора Уилям Еубанкс.

 

"Ние сме невероятно развълнувани да работим с Венсан Касел", казаха в изявление създателите на сериала Джонатан Нолан и Лиза Джой. "Ние сме негови дългогодишни фенове и сме развълнувани, че той се присъединява към екипа на “Западен свят."

 

Създаден за телевизия от Нолан и Джой, въз основа на филма на Майкъл Крайтън от 1973 г., фантастичният трилър е тъмна одисея за зората на изкуственото съзнание и раждането на нова форма на живот на Земята.

 

Добави описание

 

Джой и Нолан са обещали „радикална промяна” в третия сезон на “Западен свят”.

 

Третият сезон на “Западен свят” се очаква да излезе през 2020 по HBO.

Още за Венсан Касел, Западен свят

04:00
28.11.2020
В дълбините (2020), хорър - фантастика, САЩ, 2020 реж. Уилям Юбанк, с Кристен Стюарт, Венсан Касел, Мамуду Ати, Ти Джей Милър, Джон Галахър-младши, (15 плюс)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg