В програмата

Великият Робърт де Ниро от 6 до 10 декември по bTV Cinema

0/5

Великият Робърт де Ниро от 6 до 10 декември по bTV Cinema

Признат за един от най-великите актьори на всички времена, Робърт де Ниро е известен най-вече с ролите си на гангстер, мафиотски бос или индивидуалист с конфликтен и проблемен характер. Дебютира в киното през 1968 г. с филма на Брайън де Палма „Приветствия“. Следват над 100 роли, дългогодишно сътрудничество с Мартин Скорсезе, два „Оскар“-а... Интересен е фактът, че Де Ниро и Марлон Брандо са единствените, получили „Оскар“ за роля на един и същ човек (Де Ниро – за младия Вито Корлеоне в „Кръстникът 2“, а Брандо – за стария Дон Вито в „Кръстникът“).

 

Добави описание

 

Филмовият канал на bTV Media Group предлага на своите зрители пет заглавия с големия Де Ниро, в пет поредни вечери, от 6 до 10 декември, от 21:00 ч. по bTV Cinema.

 

Добави описание

 

В „Лудото куче и Глория“ (Mad Dog and Glory) – на 6 декември,  Де Ниро е скромният и срамежлив чикагски детектив Уейн „Бясното куче” Доби, който, без да иска, спасява живота на местния гангстер Франк Майло, като в тази крими история се появява и красивата барманка Глория (Ума Търман).

 

Добави описание

 

Във вторник и сряда е време за смях до припадък със „Запознай се с нашите“ (Meet the Parents) и „Запознай ме с вашите“ (Meet the Fockers), и блестящ актьорски състав – Бен Стилър, Оуен Уилсън, Барбара Стрeйзанд, Дъстин Хофман…

 

Добави описание

 

Доброто настроение в компанията на Робърт де Ниро остава и през уикенда със спортната комедия „Бойни старчета“ (Grudge Match) – в събота, и екшън комедията „Шоуто започва“   (Showtime) – в неделя.

Още за Бойни старчета, Запознай ме с вашите, Запознай се с нашите, Лудото куче и Глория, Шоуто започва

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg