Актуално В програмата

Вечери на националните кухни дефилират в седмичното меню на „Черешката на тортата“

Добави коментар

Станимир Гъмов, Гери Дончева, Петя Раева, Анна-Мария Чернева и Наско Лазаров с концептуални менюта всяка делнична вечер от 20.00 ч в „Черешката на тортата“ .

Следващата седмица юбилейният сезон на „Черешката на тортата“ поднася тематични ястия, оригинален дрескод и забавление, здравословно гарнирани със стил и артистичност.

 

Добави описание

 

В понеделник вечер грижовен домакин е моделът и водещ на светско предаване Гери Дончева. Тя ще изненада гостите си със 7-степенно меню, вдъхновено от Венеция. Фегато ала венециана, полента, брускети с домашно приготвен хляб, прошуто с моцарела, италиански вина и домашен италиански сладолед са част от блюдата, които ще погалят небцето на участниците. Персонално отношение, вкусни ястия и магични изненади ще поддържат приятелската атмосфера на аристократичната венецианска вечер.

 

Добави описание

 

Във вторник вечер кулинарни умения ще демонстрира бившият народен представител Петя Раева. Тя ще погали вкусовите рецептори на гостите си с многопластово меню, което изкусно съчетава традиционна българска кухня с лек средиземноморски полъх. За да спечели вота на останалите кандидати за отличие в предаването, Петя ще заложи на зелен дрескод, пресни продукти с ясен произход, богато плато от салати, домашно приготвени разядки и божествена целувка за десерт. Сюрприз на топлата приятелска вечер е кулинарно изкушение, приготвено от домакина пред очите на гостите.

 

Добави описание

 

Руски кухня и дрескод очакват участниците в третата вечер от „Черешката на тортата“. Звездният ПР Наско Лазаров ще презентира традиционни ястия в руски стил. Персонални подаръци, трапеза с блюда, приготвени със специални продукти, ще пренесат гостите в атмосферата на Русия. Любезният домакин ще стимулира апетита им с помощта на стандартно за страната питие -Тархун и ще продължи с изобилен асортимент от салати, хайвер и супа Уха. Домашен уют и тостове ще изпълнят тематичната вечер.

 

Добави описание

 

В четвъртък актрисата и модел Анна – Мария Чернева ще очарова гостите с кулинарния си дебют. Предстои вечер с червен дрескод и четиристепенно меню, което предлага свежа салата, предястие с гръцки привкус, основно ястие с деликатно пикантен вкус и сезонен десерт. Лично адресирани подаръци, ведри разговори и страхотно настроение гарнират цялата вечер.

 

В петък домакин е актьорът Станимир Гъмов. Неговият артистичен дух и любов към българските ястия, ще допълват хумористичния замах в кухнята. Ото фон бис Марк, мамалига и популярен български десерт, са част от ястията в 5–степенното меню на актьора. Последната вечер от кулинарната седмица ще сервира много шеги, закачки, нестандартни подаръци за всеки присъстващ на трапезата и спонтанно добро настроение.

 

Кое концептуално меню ще спечели адмирациите на шеф Манчев, ще стане ясно в петък вечерта по NOVA. Не пропускайте епизодите на юбилейния сезон на "Черешката на тортата" – от понеделник до петък, от 20.00 ч. по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ с нова доза сексапил и рокендрол

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Произведения на кулинарното изкуството в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

„Черешката на тортата“ внася празнично настроение в телевизионния ефир