Актуално В програмата

Вдъхновяваща премиера и екшън в третата седмица на "Треска за Оскари"

Добави коментар

редна бляскава премиера очаква киноманите в третата седмица на осмото поредно издание на емблематична за KINO NOVA кампания "Треска за Оскари".

Поредна бляскава премиера очаква киноманите в третата седмица на осмото поредно издание на емблематична за KINO NOVA кампания "Треска за Оскари".

 

Най-често номинираната звезда в историята на наградите "Оскар" Мерил Стрийп ще покаже за пореден път умението си с лекота да се превъплъщава в различни образи в биографичната премиера "Флорънс". Тя влиза в ролята на богатата наследница от XX в. с вдъхновяваща история – Флорънс Фостър Дженкинс, която не може да пее. Този факт съвсем не я спира в преследването на слава като оперна певица и превръщането й  в истинска сензация, която успява да си проправи път дори до "Карнеги Хол" през 1944 г. За впечатляващото си изпълнение Мерил Стрийп получава и номинация "Оскар" за "Най-добра главна женска роля” в един от най-добрите и обсъждани филми за 2017.

 

Добави описание

 

След премиерата в понеделник предстои истинско пиратско приключение за холивудските любимци - Джони Деп, Орландо Блум и Кийра Найтли. От вторник до четвъртък зрителите ще могат да видят първите три филма от хитовата поредица "Карибски пирати" – "Проклятието на черната перла" на 20 февруари, "Сандъкът на мъртвеца" 21 февруари и "На края на света" на 22 февруари от 21.00 ч. по KINO NOVA.

 

Петъчната вечер ще бъде завладяна от история, която се развива по време на династията Кин в Китай в продукцията с 10 номинации и 4 награди "Оскар" – "Тигър и Дракон". Режисираната от Анг Лий лента е един от най-успешните и известни филми за бойни изкуства с фентъзи елементи през новото хилядолетие. Не пропускайте развръзката в приключенския филм изпълнен с любов, престъпление и наказание на 23 февруари по KINO NOVA.

 

Добави описание

 

В събота киноманите ще могат да видят считания за един от най-добрите и завладяващи ленти в историята на киното, пресъздаващ истински събития от живота на една противоречива фигура – Томас Едуард Лорънс във филма номиниран за 10 и спечелил цели 7 награди "Оскар" филм – "Лорънс Арабски". В 21.00 ч. по KINO NOVA той ще обедини враждуващи арабски племена и ще ги поведе срещу турците по време на Първата световна война.

 

Третата седмица на "Треска за Оскари" ще приключи с драмата на Куентин Тарантино с участието на Брад Пит, Кристоф Валц, Мелани Лоран, Даян Крюгер и Илай Рот – "Гадни копилета". По време на Втората световна война отряд американски войници евреи, познати като "Копилетата", са специално вербувани и изпратени в окупираната от нацистите Франция. Ще успеят ли те да вдъхнат ужас във враговете си, ще разберете на 25 февруари от 21.00 ч. само по KINO NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Флорънс , Тигър и Дракон , Лорънс Арабски , Карибски пирати , Гадни копилета

Русалка и мисионер се присъединяват към екипажа на “Карибски пирати: В непознати води”

Джак Спароу поздрави феновете на Карибски пирати в първия тийзър на “Карибски пирати: В непознати води”