Актуално Други

"Възвишение“ на първо място в HBO GO

Добави коментар

Българското заглавие е най-гледано за изминалата седмица

„Възвишение“ е най-гледаното заглавие в онлайн стрийминг платформата HBO GO за периода 1-8 юли. Филмът на Виктор Божинов влезе в платформата на 1-ви юли и само за седмица измести по гледаемост хитови международни продукции. Интересът към българския филм надхвърли този към епизодите на най-силното заглавие на HBO от миналия месец „Западен свят“ и изпревари фаворита до момента – „Историята на прислужницата“.

Първото място е повод за изключителна гордост за екипа ни в България и за продуцентите и екипа на „Възвишение“. За нас българско заглавие, и то именно този филм, да е най-честия избор за гледане от потребителите в платформата дава увереност, че селекцията от български предложения на HBO има смисъл и че българите имат интерес и подкрепят родното кино и съдържание.“, споделя Димитър Нойков от HBO България.

Добави описание

Виктор Божинов с удовлетворение благодари на всички, които за избрали да гледат „Възвишение“ в каналите на HBO и с това са го превърнали в най-гледаното заглавие. Той коментира, че „техният избор е категорично признание за усилията на целия екип. Радвам се, че чрез тази онлайн платформа българските филми могат да бъдат съпоставени с големите, скъпи и качествени продукции от каталога на HBO. Гледайте българските филми онлайн легално! От народа – за народа!“.

Добави описание

"Радвам се че след като “Възвишение” бе един от най- гледаните филми в българския бокс офис през последните години, сега е и най-популярното заглавие в българската платформа на HBO GО. Това е признание за усилията на целия ни екип. Също така е много окуражително, че все повече потребители избират да гледат лицензирано филми и сериали чрез услугите на онлайн стийминг платформи, каквато е HBO GО." Иван Дойков, продуцент на филма.

В българската селекция на HBO има общо 19 заглавия: Възвишение“, „Източни пиеси“, „Маймуна“, „Никой“, „Докато Ая спеше“, „Подслон“, „Дзифт“, „Love.net”, “TILT”, „Граница“, „Събирач на трупове“, „Прокурорът, защитникът, бащата и неговият син“, „Прелюбодеяние“, „Отчуждение“, „Обърнатата елха“, „Писмо до Америка“ и документалните „Чия е тази песен?“, „Хотел „Рай“ и „Пощальонът“.


Филмите могат да се гледат онлайн по всяко време с достъп през стрийминг платформата. Предложенията от България на HBO дават възможност за легално гледане на родно съдържание онлайн и стриймингът с абонамент е логичната стъпка за живот на родните заглавия след слизането им от голям екран.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Възвишение

3 филма и 6 сериала по книги в HBO GO за празника на писмеността