Актуално В програмата

Васил Найденов на полуфинала на X Factor

Добави коментар

Невена пее песен на Васил Найденов пред самия него, Славин залага на Дони, Иво и Пламен стават „Щурците”, а Михаела вдига летвата с примата на БГ музиката – Лили Иванова

Невена пее песен на Васил Найденов пред самия него, Славин залага на Дони, Иво и Пламен стават „Щурците”, а Михаела вдига летвата с примата на БГ музиката – Лили Иванова 

Тричасов полуфинал и директни елиминации ще определят тримата, които ще излязат един срещу друг на големия финал в X Factor. Този понеделник, 2-ри февруари, от 20.00 ч. по Нова, четворката Невена, Иво и Пламен, Михаела и Славин ще се борят за своето място на финала, като изпълнят най-добрите парчета от българската и световна сцена.

Денят Х – песента, която бе създадена с помощта на феновете, ще постави началото на концерта. След стотици предложения на Facebook страницата на предаването, екипът на шоуто, с помощта на самите таланти, избра най-добрите и оригинални фрази, които да включи в парчето на феновете.

Специален гост на полуфинала ще бъде големият Васил Найденов. След като веднъж вече беше част от шоуто – като гост на Мария Илиева в Къщата на съдиите, сега легендарният български изпълнител не само ще изпълни своя песен на сцената на шоуто, но веднага след това ще чуе себе си в изпълнение обаче на един от финалистите.

Невена, Иво и Пламен, Михаела и Славин

Невена Пейкова ще има трудната задача да пее „Сбогом, моя любов” пред самия Васил Найденов. Пред предизвикателството да пее пред оригиналния изпълнител ще се изправи и Славин – той ще изпълни песен на Дони от времето, когато заедно с Момчил създават някои от най-емблематичните парчета на българската музика. Пламен и Иво ще влязат в ролята на „Щурците”, а след това ще се превърнат в бунтари заради краля на попа Майкъл Джексън и хита му Beat It. Във вечерта на най-добрите запазено място ще има и емблематичната песен на Тина Търнър – The Best. Тя ще бъде  изпълнена от Михаела, която ще има и друга тежка задача – да изпее песен на примата на родната музика – Лили Иванова.

Какви изненади ще поднесе полуфиналът? Кой ще си тръгне на крачка от финала и кои ще бъдат тримата претенденти да бъдат новият X Factor на България? Отговорите в понеделник, 2-ри февруари, 20.00 ч. по Нова.

X Factor полуфинал – 2-ри февруари /понеделник/, 20.00 ч.
X Factor финал – 9-и февруари /понеделник/, 20.00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Васил Найденов , X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor