Актуално В програмата

Варсамов напусна „Фермата”. Оставя след себе си писмо, изпълнено с обрати

Добави коментар

Мъжете плачат тази вечер 26 октомври, понеделник от 21.30 часа по bTV

„Лошото момче” на „Фермата” – Георги Варсамов отпадна в събота вечер в зрелищен дуел от стожерът в селския двор - Райно. Наследството на Варсамов, обаче, ще отекне във „Фермата”, защото тази вечер той ще трбява да определи кой ще бъде новият фермер на седмицата. Неговият избор ще бъде показателен за това на чия страна в крайна сметка е бившият затворник – на Митко или на жените. А Райно ще отпусне душата си и ще бъде готов да танцува на своето парти.

„Лошото момче” на „Фермата” – Георги Варсамов

„Много съжалявам, че се отказах на третата игра, защото ако не се бях отказал, мисля, че щях да го бия... Яд ме е много.Съжалявам.” – коментира отпадналият с 5:1 точки Варсамов. „Важно е хората, които седнат на този стол /на напусналия, бел. р./ да бъдат достойни мъже. Просто в това общество, както и навън, такива като мен не виреят – или отиват в затвора, или играта ги изхвърля. Такива подлоги като Димитър и Мария, с некви каузи – тоя осиновен, третия пребит, как се наричат мъже тези хора просто не знам... Аз си тръгвам с високо вдигната глава и усмивка на лицето!” – описва ситуацията Варсамов.

Добави описание

Разделението мъже-жени ще продължи да се усеща. При жените обаче има разделение и на поколенията, което не е отминало и което е изгодно за мъжете. Всички обаче тръпнат в очакване да разберат кой е новият фермер на седмицата. Варсамов не крие, че изборът му ще падне върху човек, който според него е с чисто сърце, а кой е той зрителите ще разберат тази вечер 26 октомври, понеделник  от 21.30ч.

Добави описание

Тази вечер 26 октомври, понеделник  участниците ще имат възможност да пишат писма до любимите си хора. Димитър ще признае, че не е подготвен да бъде без семейството си, Рая – че хората са по-лоши от животните, Алла се обръща към мъжа си с молба да не бъде ревнив, а Веселин благодари на съпругата си Нина, която го е търпяла 30 години и че е възпитал децата си да обичат България. Какво още ще разкрият за личния си живот и емоциите си във „Фермата” участниците ще стане ясно тази вечер 26 октомври, понеделник  по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9