VIP Brother

Ванко 1 напусна Къщата по лични причини

0/5

Ванко 1 напусна Къщата по лични причини

Ванко 1 вече не е част от VIP Brother. Вчера, по време на живото предаване стана ясно, че рапърът не се чувства добре и заяви, че иска да напусне шоуто. Тази вечер беше излъчен и записът от разговора на Ванко 1 с Биг Брадър от изповедалнята, в който той сподели, че физическото му състояние е претърпяло рязко влошаване през последните дни. Рапърът  има силни болки в корема и обострен гастрит и по тази причина отказва да участва в игрите, не се чувства пълноценен и има нужда от специално лечение. Биг Брадър уважи желанието на Ванко и от днес той вече не е част от шоуто и ще може да се лекува пълноценно извън Къщата.

 

В поредния епизод на VIP Brother станахме свидетели на седмичната мисия „Окото на зрителя“, в която залогът е максимален бюджет за следващата седмица. Съквартирантите трябва да изпълняват задачи, поставени от феновете на шоуто. Видяхме как Константин се лишава от брадата си, но не и от косата си.

 

Добави описание

 

Кулагин отново беше в центъра на проблемите в Къщата. След като провали своята мисия с Окото, в която трябваше да направи комплимент на всеки Съквартирант, вече няма участник, който да го харесва, дори се стигна до агресия от Веселин спрямо гримьора. Дали това ще има последствия и какво ще реши Биг Брадър ще разберем в следващите дни.

 

Добави описание

 

Още утре ни очакват и поредните номинации в Къщата. Кои ще са номинираните тази седмица и с какви доводи, ще разберем във VIP Brother Live.
 

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg