В програмата

Ваня Стамболова влиза в битка на последния елиминационен дуел във „Фермата: Съединение“

0/5

Ваня Стамболова влиза в битка на последния елиминационен дуел във „Фермата: Съединение“

Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова ще се бори за мястото си във „Фермата“ тази неделя от 20 часа по bTV, точно седем дни преди финала на шоуто. Тя бе избрана за втори дуелист в последния елиминационен дуел за сезона от 43-годишната лесовъдка Милена Зарева. На церемония за избор на дуелисти в шоуто, Милена, за която това ще е първа битка на арената, обяви, че се е спряла на Ваня, тъй като и двете са спортистки.

 

Добави описание


Двете силни жени вече са имали възможността да се изправят една срещу друга в битките за определяне на фермер на седмицата, които досега приключваха с победа за Милена. Решена да стигне до финала, Ваня Стамболова обяви, че няма да допусне да бъде сразена отново и припомни, че вече има една победа на голямата арена – срещу учителката Нина от Лондон.

 

Добави описание

 

В последната седмица от четвърти сезон на шоуто на bTV водещият Андрей Арнаудов предложи да се включи в изпълнението на селскостопанските задължения и в рамките на 1 час да изпита на гърба си какво е ежедневието на фермерите. Участниците се възползваха от шанса да се пошегуват с Андрей, като му дадат най-мръсната работа – да почисти на кравите. Вместо с лопата обаче, Андрей трябваше да чисти с голи ръце, а след това и да издои кравите, да плете рогозки, да храни прасетата, да реже с трион и да цепи дърва.

 

Добави описание


Броени дни преди да станат ясни имената на четиримата финалисти във „Фермата: Съединение“, които на 16 декември, на живо по bTV, ще се борят за голямата награда от 100 000 лева, феновете на шоуто ще имат уникалната възможност да се срещнат с участниците и водещите. Настоящи и вече напуснали фермери от текущия сезон ще се съберат заедно извън пределите на стопанството, за да се запознаят лично с почитателите си. Срещата ще се състои в Sofiа Ring Mall, в събота, 8 декември, от 13.00 до 15.00 часа. В нея изключение ще се включат всички, които все още са част от надпреварата за голямата награда, както и всички отпаднали от шоуто фермери и популярни участници.
 

Още за Фермата

20:00
25.02.2019
Малки хора - свят голям: Епизод 21 (Little People, Big World: Big Fans, Big Questions) Семейство Ролоф дават възможност на избрани страстни фенове да се присъединят към тях във фермата за лично интервю. PREMIERE
05:12
26.02.2019
Малки хора - свят голям: Епизод 21 (Little People, Big World: Big Fans, Big Questions) Семейство Ролоф дават възможност на избрани страстни фенове да се присъединят към тях във фермата за лично интервю.
11:00
27.02.2019
Малки хора - свят голям: Семейство Хамил на гости във фермата на Ролоф (Little People, Big World: The Hamills Head to the Roloff Farm) Дан и Мишел Хамил и трите им деца от Нашето малко семейство идват на гости във фермата на Ролоф, за да усетят истинския

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg