Архив VIP Brother

Ваня Щерева и Тото в опасна игра с изненадващ край

Добави коментар

Шеф Петров насочва вербалната си агресия към Енджи Касабие

Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, ще видим как по време на специалната вечеря на Мария, любовта се завърна под покрива на най-известната Къща. Подтикнати от извиненията, които враждуващите Съквартиранти си размениха, Дани Петканов и Александра също ще отворят отново сърцата си един за друг.

Дани Петканов и Александра

Двамата ще си разменят нежности, но по един или друг начин ще покажат, че все още се страхуват да дадат втори шанс на връзката си.

Ваня и Тото оформиха силна комбина още от първите дни на престоя си. Двамата често разговарят и намират един в друг много общи качества и интереси.

Дани Петканов и Александра

Тото обаче обича да комуникира и с друга жена в Къщата – Мегз, а все по-честите и продължителни разговори между тях не се харесват на Ваня и тя съвсем открито го признава. Тази вечер ще видим как Ваня и Тото ще се впуснат в опасна игра, краят на която ще изненада както Съквартирантите, така и самите тях.

Шеф Петров

Крехкият мир в Къщата ще бъде застрашен малко след помирителната вечеря на Мария. В центъра на събитията отново ще застане емоционалният Шеф Петров, но този път обект на неговото недоволство ще се окаже красавицата Енджи Касабие.

Енджи Касабие.

Дали заради факта, че Енджи е на страната на Мария и Ваня, или просто заради любимия спорт на Шефа – създаване на скандали, Енджи ще се превърне в новата мишена на Борис Петров.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза