В програмата

Ваня Джаферович в ролята на петимата поп идоли от Backstreet Boys в "Като две капки вода"

0/5

Ваня Джаферович в ролята на петимата поп идоли от Backstreet Boys в "Като две капки вода"

 „До момента в "Като две капки вода" ми се наложи да пея на четири езика – арабски, английски, френски, а сега и на испански“, разказа Коцето Калки по време на гостуване "Събуди се" в компанията на Башар Рахал и Ваня Джаферович.

 

Добави описание

 

Певецът добави, че в новото му амплоа на Gipsy Kings ще трябва да пее и танцува еднакво добре, а характерният глас на образа може да бъде придобит само след „четиридневен купон“. Първият спортист в историята на шоуто – Ваня Джаферович, получи специален подарък за рождения си ден от екипа, който го превърна в блондинка с перука и пожелание за друг забавен женски образ.

 

„От дете мечтая да се появя на голямата сцена, да се срещна с публиката. Не съм певец, но се опитвам да представям образите по позитивен начин. За Backstreet Boys ще трябва да пея едновременно гласовете на петима души“, разказа рожденикът, ден преди лайва в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Двамата с Коцето Калки се пошегуваха, че не е изключено да се сродят, тъй като децата им се забавляват чудесно зад кулисите на шоуто.

 

Добави описание

 

„Имам история с песента на Джо Кокър, освен това съм израснал с този изпълнител“, загатна актьорът Башар Рахал, който ще изпълни една от най-любовните песни на всички времена – You are so beautiful.


Тримата участници в пети сезон на шоуто за преобразявания признаха, че сюблимният момент в подготовката идва със завършения грим, когато човек трудно може да познае самия себе си. Утре вечер звездите в „Като две капки вода“ отново ще превземат сцената с ярки образи и световни парчета. ДесиСлава ще влезе в обувките на поп иконата Шер, а Михаела Маринова бъде усмихнатия и гласовит Бруно Марс. Клавишите на рояла ще зазвучат с мелодията на November Rain за Люси Дяковска и образа на Аксел Роуз. Миро ще се потопи в балада на големия Васил Найденов, а София Джамджиева ще се развихри с рок от 80-те и групата Journey.


Кои ще бъдат най-запомнящите се преобразявания? Кой от участниците ще спечели първото място за вечерта и възможността да подкрепи избрана кауза? – ще разберете утре вечер, от 20.00 ч. , само по NOVA. 

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg