Актуално В програмата

Ваня Джаферович спечели публиката на "Като две капки вода" с неповторим туист

Добави коментар

ДесиСлава впечатли Фънки с образа на българската легенда Георги Христов в шоуто по NOVA

Танци, зашеметяващи изпълнения и въздействащи имитации представи седмият лайв на "Като две капки вода" по NOVA. Многобройната публика в залата се оказа неусетно увлечена от туиста на Ваня Джаферович и образа на майстора на рок енд ролa  - Chubby Checker. Първият спортист в шоуто, който спечели сърцата на публиката и първото място за вечерта, предостави своята награда на Фондация „Маринела“ в подкрепа на деца със Синдром на Даун.   

 

Добави описание


Фънки на свой ред се включи в ориенталските танци на ромската изпълнителка Есма Реджепова, представена от София Джамджиева. „Жоро е мой приятел и мога да кажа, че ти докара образа много добре. Тази вечер си друга!“, заяви рок гуруто за представянето на ДесиСлава, която спечели овациите на публиката с песен на легендарния Георги Христов.

 

Добави описание

 

Башар Рахал възпя женската независимост с Ain’t your mama на Дженифър Лопес, изправяйки се пред хореографията на световната изпълнителка с едно счупено токче. Люси Дяковска върна жури и участници към българската музикална история с една от емблематичните песни на Тодор Колев. Михаела Маринова се преобрази в тийн идола Ариана Гранде, която се оказа и любимата ѝ изпълнителка. „Ти си по-добра от Ариана Гранде! Страхотно изпълнение“, заяви журиращото трио, докато певицата беше аплодирана от публиката и младите музикални звезди Пламен и Иво. Образът на DARA изкара Коцето Калки от зоната комфорта с динамична хореография, а Миро донесе латино ритмите с образа на Рики Мартин. Кулминацията на вечерта беше появата на Надя Петрова от "Не така, брат", която донесе истинска еуфория на сцената с образа на Loreen. 


В понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA Миро ще се преобрази в Милко Калайджиев с една от най-колоритните му песни. Башар Рахал ще оглави Depeche Mode, а ДесиСлава ще се превърне в тандема Дженифър Лопес и Марк Антъни. София Джамджиева ще се превърне в примата на българската естрада – Йорданка Христова, а Люси Дяковска ще бъде Лучано. Михаела Маринова ще се превърне в един от рок титаните на Scorpions,  победителят в изминалата вечер – Ваня Джаферович, ще се включи в The Bloodhouse Gang.

        
Как ще се справят звездите в „Като две капки вода“ с новите си образи? Каква ще бъде развръзката на новото артистично съревнование? – ще разберете в понеделник вечер, от 20.00 ч. по NOVA. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Звездно жури в „Като две капки вода за всяко дете“