В програмата

Вълнуващи житейски истории очакват зрителите в премиерния сериал “Остани с мен” по NOVA

0/5

Вълнуващи житейски истории очакват зрителите в премиерния сериал “Остани с мен” по NOVA

Въздействаща история за живота и уговорените бракове на две братовчедки ще разкаже премиерният за българския ефир индийски сериал „Остани с мен” от 9 октомври всеки делничен ден, в 13.30 ч. по NOVA.


Главните действащи лица в драмата са две млади момичета с напълно противоположни характери, но една и съща цел – създаване на стабилно семейство. Родителите на образованата, жизнена и хитра Раши осиновяват племенницата си Гопи – неграмотно, наивно и скромно момиче, което преждевременно остава без родители.

 

Добави описание


След като и двете момичета се задомяват, в живота на Гопи се появява и Кокила Моди – строгата и решителна свекърва, която всячески се старае да превърне младото момиче в уверена и умна жена, за да бъде приета от съпруга й. Сърцето на сестра й Раши обаче ще се изпълни със завист, която ще я накара да направи многократни опити да саботира Гопи. Как ще се развие животът на двете момичета и ще успеят ли те да намерят пълното щастие в новите си семейства?

 

Добави описание


След големия успех на хитовия индийски сериал "Малката булка" и „Дъщерята на Ананди”, романтична драма „Остани с мен” обещава на зрителите нова емоционална поредица, в чийто фокус са сложните човешки взаимоотношения. Не пропускайте началото на сериала в понеделник, 9 октомври, от 13.30 ч. само в ефира на NOVA.


 

13:30
02.06.2020
Остани с мен (премиера) - сериен филм
03:30
03.06.2020
Остани с мен - сериен филм
13:30
03.06.2020
Остани с мен (премиера) - сериен филм

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg