Актуално В програмата

Важни разкрития и опасна близост в квартирата на „София – Ден и Нощ“ тази седмица по Нова

Добави коментар

Дани е шокиран от поведението на сестра си Стела и трябва да вземе трудно решение, а Митко е изправен пред съдбовен избор между живота в столицата и голямата си любов

Нови съдбовни решения предстоят за приятелите от „София – Ден и Нощ“ тази седмица в 22:00 ч. по Нова.

В епизода на „София – Ден и Нощ“ в сряда, 21 октомври, опитите на Митко да се събере със своята съпруга продължават. Той напълно осъзнава, че е наранил Ирина и се опитва да си я върне. Най-добрият му приятел Коко пък е пълен с безумни идеи как Митко да успее да спечели Ирина отново. Всички опити обаче завършват без успех. Още един човек губи доверието си в Митко и това е Боби. Причината са нечистите сделки, които Митко е допуснал в автосервиза, без знанието на Боби. Ще събере ли Митко смелост да признае грешките си пред своя работодател или приятелството им ще се разпадне?

София – Ден и Нощ

Никак не е лесна и ситуацията, в която се озовава Дани – налага се той постоянно да контролира по-малката си сестра Стела, което ужасно го напряга. Тя продължава да го вбесява със своето предизвикателно поведение. Стела бързо става център на внимание навсякъде и привлича погледите на повечето мъже. Малката сестричка се държи толкова фриволно, че шокира всички в квартирата...

В „София – Ден и Нощ“ в четвъртък, 22 октомври, се разкрива една дълго пазена тайна – Рая, без да иска, открива причината за фанатичната загриженост на Дани към неговата по-малка сестра Стела. Тъмна семейна тайна от миналото на семейството в Лом тормози младия фотограф, който не спира да се страхува за сестра си. Покрай неприятностите със Стела, Дани и Рая си стават опасно близки.

Митко продължава да се бори за любовта на съпругата си Ирина.

Митко продължава да се бори за любовта на съпругата си Ирина. Тя все пак се съгласява да му даде втори шанс, но заедно с това Митко получава и съдбовен ултиматум, който може да преобърне живота му завинаги.

В епизода в петък, 23 октомври, химията между Дани и Рая става взривоопасна и те все по-трудно контролират положението. Митко пък се намира в още по-сложна дилема, която трябва да реши за една нощ. Ултиматумът, поставен от Ирина, изтича и той е на път да промени живота си за броени часове. Съдбовният избор предстои, кой път ще избере Митко? Тежко решение трябва да вземе и Дани, провокиран от шокиращото поведение на Стела. Отчаяният брат заварва сестра си в ситуация, която взривява цялата квартира и изкарва Дани извън релси. Какви ще са последствията?

Не пропускайте „София – Ден и Нощ“ – от сряда до петък, 22.00 ч. по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: София - Ден и Нощ