Актуално В програмата

В „Поверително от N.L.” Николета Лозанова разкрива интимни тайни

Добави коментар

В първото си предаване „Поверително от N.L.” Николета Лозанова разкрива интимни тайни

В събота, 5 октомври в 22:30, в първото издание на „Поверително от N.L.” Николета Лозанова ще разкрие истината за отношенията си с Валери Божинов. Тайна остава пред кого Николета ще сподели дали се развеждат с именития футболист. Не е тайна обаче мястото, където това ще се случи – собственият ѝ дом.

За първи и единствен път водещата ще покаже своя дом – мястото, на което е преживяла и най-щастливите, и най-тъжните моменти от живота си.

И още: една българска популярна личност ще бъде уловена в най-емоционалния ден от своя живот; популярна българска дама прегръща пред столичен клуб друга жена; мистерията около една холивудска знаменитост, посетила България!

Всяка събота водещата на „Поверително от N.L.” и нейният екип професионални папараци и тайнствен детектив ще показват скрития живот на известните личности у нас.

„Поверително от N.L.” ще предложи на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с най-модерната техника за проследяване. В продължение на един час, Николета и екипът ѝ ще проверяват слухове и ще разкриват тайните на известните.

Специална роля в „Поверително от N.L.” ще има тайнствената клюкарка на предаването, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата. Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от светския живот. От нея ще разбираме кой е сбъркал с избора си на тоалет, кой се е появил в неочаквана компания и кой с кого си е тръгнал. Личността ѝ ще остане в тайна, за да не бъде компрометирано присъствието ѝ сред звездния елит.  Ще има ли критични последици за известните след поредното бляскаво парти и как ще се отрази на публичния им образ критичният поглед на агента на “Поверително от N.L.”, предстои да разберем – всяка събота от 5 октомври, TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Николета Лозанова

„Папараци” с водещ Николета Лозанова в ефира на bTV

Николета Лозанова пак хвана микрофона

Венета Райкова приключи с ”Горещо”. Николета Лозанова ли ще седне на стола и?

Николета Лозанова: Младите момичета да внимават с женените мъже

Писателят Денди пострадал от пор