Актуално В програмата

„В кръг“ с телевизионна премиера по NOVA

Добави коментар

Лентата „В кръг“ на Стефан Командарев, която направи своя кинодебют в края на миналата година, ще бъде излъчена премиерно в телевизионния ефир на NOVA.

Лентата „В кръг“ на Стефан Командарев, която направи своя кинодебют в края на миналата година, ще бъде излъчена премиерно в телевизионния ефир на NOVA на 19-ти април от 21.30 ч. 


След реализацията на „Посоки”, вторият филм от планираната трилогия разказва за преживяванията на три двойки патрулиращи полицаи в нощна София. Всички те попадат в различни ситуации отразяващи реалността, с която ежедневно се налага да се сблъскват пазителите на реда у нас.

 

Добави описание

 

„Сигурни сме, че чрез NOVA нашият филм ще достигне до широката българската публика, ще развълнува, разсмее и ще отклони за малко вниманието на зрителите от потоците с  новини за коронавируса. Изкуството и киното лекуват!“, споделя Стефан Командарев.


„В кръг“ има 9 награди от различни фестивали в Европа и вече беше успешно представен в над десет Държави. Във филма ще видим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев–Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев–Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др. Част от филма са и водещите на „Здравей, България“ Аделина Радева и Виктор Николаев.

 

Добави описание


Режисьор на продукцията е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „Арго Филм“. 


Медийната подкрепа на филма е част от инициативата „NOVA подкрепя българските филми“. Кампанията е израз на дългосрочния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп не само да увеличи доверието в българските филмови продукции, но и да инвестира в тяхната реализация и популяризиране.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В кръг