Актуално Какво ще се случи...

Узунов прецаква Радко и Спас този петък в „Столичани в повече” по bTV

Добави коментар

В десети епизод на „Столичани в повече” най-после плановете на Константин Цеков за първи път ще се объркат.

В десети епизод на „Столичани в повече” най-после плановете на Константин Цеков за първи път ще се объркат.

 

Добави описание

 

Кметът Узунов става неудобен след като получава похвали от държавата за бежанския лагер и започва да мечтае за по-сериозна политическа кариера. Той има предложение да приеме в Извор още 200 бежанци, което не се харесва на Константин. Двамата с Иванов планират изчезването на кмета, но Узунов предугажда развоя на събитията и  се спасява благодарение на глупостта на Радко и Спас. Той взима от тях парите от поредните превозени бежанци, които трябва да бъдат предадени на Иванов, и бяга с тях.

 

Добави описание


Осъзнавайки, че са загубили сто хиляди лева, Радко и Спас, уплашени от Иванов, го приспиват с електрошока и го връзват в изоставено мазе. На Цеков казват, че всичко е наред и парите са предадени.

 

Добави описание

 

Семейство Лютови също кроят план да печелят пари зад гърба на Константин. Те решават да вземат от него пари, с които неправителствената им организация да учи сирийците на български език, а после да кандидатстват и за държавна субсидия за същия проект.

 

Добави описание

 

Докато Славея и Йордан се подготвят за обучението на бежанците, в съседната къща Гълъбина се притеснява, че мъжът ѝ получава заплата без да върши никаква работа. Цеков, разбира се, е планирал това и използва чувството за вина на Рангел, за да му даде опасна задача. Той го изпраща на среща с главорез с прякора „Гестапото”, който да бъде използван за целите на организацията против бежанците. 

 

Добави описание

 

Гретхен все още е при семейство Чеканови и все по-често се среща с отец Григорий. След като двамата се засичат докато си купуват първо боб, а после и листчета, на които да записват греховните си мисли, те достигат до извода, че явно желаят едно и също. Двамата зарязват боба и се отдават на страстта в пророкомобила.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“