Актуално В програмата

Успешен финал на сериала „Изгнаник“, предстой втори сезон

Добави коментар

Финалът на „Изгнаник“ по FOX отбеляза най-високи резултати за първи сезон на сериала в България Изключително успешната продукция е подновена за втори сезон през 2017 г.

Финалът на „Изгнаник“ по FOX отбеляза най-високи резултати за първи сезон на сериала в България
Изключително успешната продукция е подновена за втори сезон през 2017 г.

FOX, един от водещите развлекателни канали в световен мащаб, част от FOX Networks Group, отчете много добри резултати с финала на „Изгнаник“ в България на 15 август от 23:00 ч. – това бе най-гледаният епизод от първи сезон на сериала сред аудиторията на възраст от 18 до 49 години. Телевизионното излъчване на сериала приключи, но той остава достъпен за гледане на онлайн платформата FOX Play, където са посочени наличните епизоди и срокът за достъп до тях.

В Южна Каролина, САЩ, вече започна работата по втори сезон на “Изгнаник“ от Робърт Къркман. Потвърдени са имената на трима нови актьори, които ще участват в следващия сезон:
Ем Си Гейни („Джанго без окови“) в ролята на Боб – отшелник, който контролира сметището в покрайнините на градчето Рим. Неговото мрачно и ексцентрично поведение е свързано с тъмното минало на Рим.

Маделин Дойч („Texas Rising” заедно с Оливие Мартинес, Рей Лиота и Бил Пакстън) в ролята на Дакота – волна душа, която изповядва нетрадиционна форма на Християнството. Нейните схващания са в противоречие с тези на отец Андерсън и тя в крайна сметка разкрива, че знае какво е сполетяло Рим.

Хун Лий в ролята на д-р Кенет Парк – ръководител и доказан хирург в болницата в Рим. Той има свой таен план спрямо Кайл.

Сериалът „Изгнаник“, базиран на книгата с комикси на Skybound/Image от Робърт Къркман и художника Пол Азасета, разказва историята на Кайл Барнс, млад мъж, който е обсебен от демони още от детството си. Във втория сезон ще продължи разследването на мистериозните свръхестествени прояви и търсенето на отговор на въпроса защо те са насочени към Кайл. Това, което Кайл е открил досега, би могло да сложи край на живота на земята такъв, какъвто го познаваме. Ще успее ли той да избяга от демоните си и каква цена ще платят Кайл и тези около него?

Изпълнителни продуценти на „Изгнаник“ са Крис Блек, Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Шарън Тал Игуадо, Сю Нийгъл, Хауърд Дойч и Адам Таргъм.

FOX отчете рекордните 26 милиона гледания на глобалната премиера на „Изгнаник“. В началото на юни в над 125 държави по света премиерата бе гледана както пред телевизионните екрани, така и в социалните мрежи и онлайн платформите на FOX. Това е първата собствена продукция на вътрешната продукционна компания на групата – FOX International Studios. „Изгнаник“ е вторият проект на Робърт Къркман, чиято премиера FOX излъчи едновременно по цял свят, след зашеметяващия успех на „Живите мъртви“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изгнаник