Актуално Други

Уил Полтър в главната роля в сериала по “Властелинът на пръстените”

Добави коментар

Уил Поултър се присъедини в главната роля към сериала "Властелинът на пръстените" на Amazon.

Уил Поултър се присъедини в главната роля към сериала "Властелинът на пръстените" на Amazon.

Написан от Толкин, „Властелинът на пръстените“ е един от най-продаваните романи на всички времена. Адаптацията и от Питър Джаксън през 2001 се превърна в световен феномен. Преди две години Amazon разтърси света на феновете на фентъзито, след като поръчаха телевизионен сериал по “Властелинът на пръстените" с много сезонен ангажимент. Въпреки, че работата по проекта вече е в ход, основните детайли за предстоящия фентъзи сериал се пазят в тайна.

Сериалът ще се развива много години преди “Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена” през Втората епоха от историята на светът създаден от Толкин. Това е и периодът, в който са изковани Пръстените на Силата, както и всевластният Единствен пръстен. Тя завършва с падането на Саурон и разгромяването на армията му от последния съюз между хората и елфите – събития, разказани в пролога на филма „Задругата на пръстена“. Втората епоха със сигурност предлага изобилие от нови епични сюжети и свежи лица за сагата. Наскоро Amazon обяви стремежа си да продуцира 20 епизода за първия сезон.

Добави описание

Според Variety, Поултър е бил избран за водеща роля в сериала "Властелинът на пръстените". Подробности за героя му, включително името на персонажа, не са обявени. Възможностите за това кои е героя на Поултер в света на Толкин са безкрайни.

Поултър, който е участвал в Midsommar, Black Mirror: Bandersnatch, The Little Stranger, “Лабиринтът: Последният кандидат“, “Детройт” и “Завръщането”, ще се присъедини към Маркела Кавена, която наскоро бе в преговори да се присъедини към поредицата.

Сериалът по “Властелинът на пръстените” се разработва от сценаристите Дж. Д. Пейн и Патрик МакКей. Брайън Когман известен с работата си по „Игра на тронове“ ще консултира. Дж. А. Байона („Джурасик свят: Рухналото кралство“) и ще режисира първите два епизода от поредицата.

Добави описание

Продукцията е дело на Amazon Studios в сътрудничество с Tolkien Estate and Trust, HarperCollins и New Line Cinema, подразделение на Warner Bros. Entertainment, която продуцира трилогията на Петър Джаксън през 2000 година. Правата за фентъзи сериала бяха придобити от Amazon миналата година и се очаква това да бъде най-скъпия телевизионен сериал, правен досега, слуховете за телевизионните права и производствените разходи за целия сериал са в диапазона от 500 милиона долара.

Очаква се Amazon да пусне сериала в своята стрийминг услуга през 2021.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Властелинът на пръстените , Amazon Prime Video , Властелинът на пръстените: Пръстените на властта , The Lord of the Rings: The Rings of Power

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон

WARNER BROS. DISCOVERY ще стартира MAX в България на 21 май

Джедаите се изправят срещу нова заплаха в трейлъра на "The Acolyte"

"Сейлъмс Лот" по бестселъра на Стивън Кинг скоро в HBO Max

Филмът "Oppenheimer" на Кристофър Нолан - с премиера по SkyShowtime