Актуално Какво ще се случи...

Турският сериал "Цвете от изтока” от 17-и февруари по Нова ТВ

Добави коментар

Турският сериал „Цвете от изтока” е поставил началото на бума на турските сериали, се завърта в ефира на Нова от 17-и февруари

На 17-и февруари /понеделник/, точно в 11.30 ч., Нова телевизия завърта поредицата „Цвете от изтока” – заглавието, поставило началото на бума на турските сериали през последните години.

Цвете от изтока

„Цвете от изтока” разказва историята на две сестри – Сахра и Нил, и как омразата и желанието за отмъщение коренно преобръща живота им. Дълбоката сестринска завист, която Нил изпитва към Сахра, е в основата на поредица драматични изпитания, убийство, желание за отмъщение и една любов, опитваща се да съхрани целостта си през всички тези трудни моменти.

Трудна и драматична е историята не само на Сахра, но и на актрисата, която влиза в нейната роля – Арзум Онан. Онан, която едновременно с това е и манекенка, е известна на публиката в Турция както с актьорските си превъплъщения, така и с двете си титли – Мис Турция и Мис Европа, които печели в началото на 90-е.

Всичко за турския сериала "Цвете от изтока" – Sahra >>>

Именно образът на Сахра обаче ѝ носи дългоочакван успех и признание за актьорската ѝ дарба. Към киното и телевизията я насочва бракът ѝ с един от най-известните турски актьори и режисьори Мехмет Аслантуг. Него българските зрители познават като Селим от сериала "Истанбулска приказка".

Точно в този момент обаче успешната ѝ кариера е прекъсната задълго от тежко заболяване.

Цвете от изтока

В продължение на пет години Арзум се бори първо с рак на лимфите, а след това и на щитовидната жлеза. В битката ѝ с тежката болест неотлъчно до нея са Мехмет и синът ѝ Джан, който вече е на 15 години. Това е и периодът, в който Арзум се връща към любимата си скулптура. През ноември миналата година актрисата, която е завършила художествено училище, представи първата си самостоятелна изложба "Девет".

Цвете от изтока

Все по-рядко зрителите виждат звездата от „Цвете от изтока” на малкия екран. Наскоро тя дори отхвърли предложение на известна продуцентска къща да се снима в сериал срещу 35 хиляди турски лири на епизод. Като причина за това свое решение актрисата посочи сина си и желанието да прекарва повече време с него. Въпреки това обаче Арзум все пак даде надежда на своите почитатели, разкривайки, че някой ден би се изкушила да участва само в хубав проект за игрален филм.

Цвете от изтока” – от 17-и февруари, всеки делничен ден, 11.30 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Цвете от Изтока , Арзум Онан

Кои са мъжете от турския сериал "Цвете от изтока" (Sahra)?

Мехмед Аслантуг от „Истанбулска приказка” е играл в сериала „Белене”, посветен на събитията в България

Арзум Онан (Arzum Onan)